• Головна
  • 112, Newsone і ZIK: чому заблокували мовлення телеканалів Медведчука
20:03, 3 лютого 2021 р.
Надійне джерело

112, Newsone і ZIK: чому заблокували мовлення телеканалів Медведчука

Проти телеканалів "112 Україна", "NewsOne" та "ZIK" Володимир Зеленський застосували відповідні санкції.

За даними пресслужби Офісу президента, 2 лютого Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів Віктора Медведчука ("112 Україна", "NewsOne", "ZIK").

РНБО ухвалили це рішення у той же день, 2 лютого. Відповідні санкції триватимуть протягом 5 років. Згідно з ним, будуть заблоковані усі активи нардепа Тараса Козака, виведення капіталів за межі України будуть блокувати, анулюють або тимчасово зупинять ліцензій та інші дозволи, обмежать торговельні та інші операції.

До слова, власник телеканалу NewsOne Володимир Мураєв передав корпоративні права цієї компанії депутату Тарасу Козаку з фракції "Опозиційний блок". Також на 5 років ввели санкції проти телеканалів "112-Україна", "NewsOne", "ZIK" — "Новий формат", "Аріадна ТВ", "ТВ Вибір", "Партнер ТВ" та "Лідер ТВ", "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "112-ТВ", "НОВИНИ 24 ГОДИНИ", "Нові комунікації".

Одразу після рішення Зеленського, 3 лютого, мовлення усіх цих телеканалів припинилося. Водночас усі ці телеканали продовжують свою діяльність на YouTube та власних сайтах. Сам Володимир Зеленський на своїй сторінці в instagram написав: "І про вчорашні санкції. Сподіваюся, тепер фейків і гібридної пропаганди справді поменшає".

Читайте також: Львівський стендапер невдало пожартував про Небесну Сотню, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#112 #Newsone і ZIK #блокування мовленя #телеканали Медведчука #ОПЗЖ #новини Львів #новини Львова #новини 032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...