• Головна
  • Гаївки і вдобірна концертна програма - дарунок львів'янам до Великодніх свят
16:31, 9 квітня 2013 р.

Гаївки і вдобірна концертна програма - дарунок львів'янам до Великодніх свят

12 травня у Шевченківському гаю відбудеться п’ятий ювілейний всеукраїнський фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом». Відомі співаки Львівщини будуть бавити публіку у цей день

Цьогоріч у фестивалі братимуть участь спільноти та колективи з різних областей України, які презентуватимуть свою діяльність, творчість на благодійному ярмарку, у майстер-класах та на великі сцені фестивалю. Також, свято будуть розташовані так звані розважальні та творчі галявини.

«В нас буде галявина для діточок від 3 до 7 років, де вони зможуть поводити гаївки разом з батьками і в середовищі однолітків, відчути енергетику попередніх поколінь. На другій великій галявині проходитимуть виступи різноманітних творчих колективів. Є направду продумана творча, духовна і розважальна програма, яка буде до душі і до серця всім учасникам від 3 і до 93 років», – повідомляє Олег Кузик, керівник ЦТДЮГ «Погулянка».

Родзинкою заходу стане святковий концерт за участю Фоми з гурту «Мандри», який виступатиму в супроводі акордеоніста Данила Денсова, Софії Федини, Назара Савка та тріо «Тоніка» і «Все Про».

«Наша відома співачка міста Львова, Софія Федина, буде не просто співати зі сцени, а водитиме разом з молоддю і усіма бажаючими гаївки. На ярмарку будуть представлені відкритки, прикраси та ручної роботи молоді з молодіжних спільнот. І в рамках нашого свята буде благодійна лотерея, з якої кожна дитина чи молода особа піде з подарунком», – додає отець Тарас Милян, керівник «Фундації Духовного Відродження» УГКЦ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...