• Головна
  • Стало відомо, як школярі Львівщини навчатимуться після локдауну
18:07, 22 січня 2021 р.
Надійне джерело

Стало відомо, як школярі Львівщини навчатимуться після локдауну

У Львівській ОДА розповіли, хто з школярів повернеться за шкільні парти після локдауну.

Школам Львівської області рекомендують розпочати очне навчання з 25 січня. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Так, департамент освіти учора, 21 січня, розіслав листа у всі відділи освіти територіальних громад і районів області із рекомендаціями щодо початку очного навчання із понеділка. У тих школах, де є інфіковані діти чи педагоги, відповідно до рішень педагогічних рад, навчання продовжиться дистанційно.

«Цього року ми теж працюватимемо над тим, аби педагоги вміли працювати із різними платформами. Із 35 тисяч вчителів нам вдалось навчити лише півтори тисячі, і ми свідомо того, що цей вкрай малий показник. Сподіваємось, що ковід мине, але так чи інакше будуть сезонні епідемії, і навики організації дистанційного навчання завжди стануть у нагоді. Аби діти не втрачали час, вчителі мають володіти платформами і переходити при потребі на віддалене навчання», - зазанчив директор департаменту освіти Олег Паска.

Санітарні вимоги у школах залишаються ті самі. Окрім того, школи наприкінці грудня отримали дезінфікуючі засоби. Впродовж січня їх не використовували, тож закуплених засобів вистачить приблизно на три місяці.

Вища освіта буде вчитись відповідно до рішення вчених рад. Переважна більшість, за попередніми даними, виходять або на очну форму, або на змішану форму навчання.

Читайте також: Із свіжовідремонтованої арки Парку культури у Львові посипалася штукатурка, - ФОТО

Фото на головній: bug.org.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Львівщина #032 #новини #школи #школярі #навчання #локдаун
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...