• Головна
  • У Львові ще двоє осіб отруїлось чадним газом
16:21, 8 квітня 2013 р.

У Львові ще двоє осіб отруїлось чадним газом

Вчора, 7 квітня о 02.06 год. по тел. 103 до відділу «Гаряча лінія міста» Львівської міської ради, поступила інформація про те, що в Залізничному районі отруїлися чадним газом дві особи, з них 1 дитина. Попередня причина події - несправність газодимового каналу газової колонки та відсутність припливу повітря через щільно зачинені металопластикові вікна.

Як стало відомо на виклик прибули працівники ПАТ «Львівгаз» і перекрили подачу газу в квартиру.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, загалом вже у 2013 році у Львові трапилось 24 випадки отруєнь людей чадним газом, під час яких постраждало 56 осіб, із них 22 дитини. Смертельних випадків, на щастя, не було. Тому управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста звертає увагу мешканців на необхідність дотримуватись простих правил, які можуть врятувати життя.

За словами фахівців, чадний газ – це безколірний газ без запаху (!), тобто відчути по запаху, що він наповнює приміщення, неможливо.

"Сумна статистика свідчить про те, що велика кількість смертельних випадків відбувається в квартирах, де встановлені так звані «євровікна» і відсутня або самочинно перебудована вентиляційна система чи система димовидалення. Тому просимо усіх пам’ятати ознаки отруєння чадним газом та у разі їх виявлення негайно викликати швидку", - наголосив керівник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,02
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,08
Оголошення
live comments feed...