• Головна
  • Курортне місто на Львівщині занедбали
16:59, 5 квітня 2013 р.

Курортне місто на Львівщині занедбали

Паркову зону відпочинку у Трускавці облаштовують не по-господарськи. Про це у сюжетах Трускавецького Інтернет-телебачення уже висловлювалися відпочивальники міста-курорту.

На думку туристів та місцевих мешканців, місто має занедбаний вигляд.

Люди, котрі працюють на бульварі Юрія Дрогобича, скаржаться на роботу комунальних служб. Сніг не тут не вивозять, тож підприємці власними силами розчищають територію.
Крім того, на час перебування на бульварі знімальної групи TruskavetsTV, підприємці залагоджували тротуарною плиткою яму.

«Мусіли це зробити, кажуть, бо відпочивальники ризикують впасти й покалічитися.» -кажуть підприємці.
Як стало відомо у Трускавці прийнято Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста на 2013 рік. У її пункти включено покращення спортивно-розважальної інфраструктури.

Зокрема, це реконструкція спортивного майданчика, а також благоустрій бульвару Юрія Дрогобича. Думки з приводу облаштування останнього у людей дізнавалися наші журналісти.
Серед того, що уже зроблено на бульварі й заслуговує на похвалу, хіба що інформаційний центр.
Слід зауважити, що частину грошей у рамках інвестиційної Програми розвитку міста виділено з області. Як ними розпорядиться курортне місто, покаже час. А якими будуть обсяг та якість виконаних робіт -- залежатиме від відповідальності місцевої влади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...