• Головна
  • Застосування сустанона і його ефективність
Новини компаній
11:00, 29 грудня 2020 р.
1

Застосування сустанона і його ефективність

Новини компаній
Застосування сустанона і його ефективність, фото-1

Ін'єкції Сустанона містять складні ефіри тестостерону (пропіонат тестостерону, фенилпропионат, ізокапроат і деканоат). Тому даний препарат відмінно працює в короткі терміни, послідовно впливаючи на Ваш організм. Тестостерон - це основний гормон, необхідний для росту і розвитку м'язової маси спортсменів. Якщо Ви активно займаєтеся спортом, але поки не досягли мабуть результату в рельєфі фігури і маси, тоді Вам пора заказать сустанон.

Сустанон - один з багатьох варіантів ін'єкційного тестостерону в Великобританії, також відомий як Сустанон 250 / мл, це ін'єкційний препарат на масляній основі, що складається з чотирьох різних ефірів тестостерону: пропіонат тестостерону (30 мг), фенилпропионат тестостерону (60 мг), ізокапроат тестостерону ( 60 мг) і деканоат тестостерону (100 мг). При правильному застосуванні (не у відповідності з виробничими рекомендаціями по 250 мг кожні 3 тижні) він забезпечує ефективний і стабільний рівень тестостерону у спортсменів. Одна з найпопулярніших формулювань тестостерону в Великобританії, Європі та Азії, тому вона легко доступна. Ви можете купить сустанон в Україні по відмінній ціни в інтернет-магазині спортивного фармакології Genline. Консультанти магазину дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть підібрати необхідний препарат.

Застосування сустанона і його ефективність, фото-2

Які результати очікувати?

Даний препарат це відмінне рішення для збільшення витривалості, силових показників у спортсменів, він також допомагає в наборі м'язової маси, посилюючи Ваш апетит. Він добре усуває болі в суглобах, підвищує загальний тонус тіла. Для досягнення результатів рекомендуємо застосовувати препарат в тижневої дозуванні в діапазоні 3250-750 мг. Якщо після двотижневого курсу, Ви перестанете отримувати очікуваний результат, тоді дозу підвищувати не потрібно. Для максимального зростання м'язів комбінуйте сустанон з іншими препаратами, які пропонує Genline: оксандролон, станозолол, примоболан, Туринабол.

Застосування сустанона і його ефективність, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#genline #тестостерон #купить сустанол #заказать сустанол #инъекции для спортсменов
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
stroynov123
30 серпня 2022 р., 09:20
Обманщики. Просят деньги на карту, потом морозятся. Никогда там ничего не оплачивайте заранее. Скорее всего там сидит один человек и делает вид что крутой магазин. Я попался, будьте бдительны. Спасибо
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...