• Головна
  • Як правильно вибрати вхідні двері?
Новини компаній
13:00, 29 грудня 2020 р.

Як правильно вибрати вхідні двері?

Новини компаній

Перед тим, як купити вхідні двері, слід спочатку визначитися з ключовими питаннями, які допоможуть зорієнтуватися серед всього асортименту виробників.

  • Яке призначення - вхідні двері для приватного будинку чи в квартиру?
  • Чи є перелік важливих експлуатаційних характеристик - необхідність кращої тепло- чи шумоізоляції, висока зносостійкість тощо?
  • Який матеріал ви шукаєте — метал чи дерево?
  • Який дизайн та колір шукається, чи принциповий бренд?
  • Який бюджет ремонту?
  • Які розміри полотна потрібні?

Відповіді на ці питання допоможуть пришвидшити вибір потрібних дверей та скоротять ваш час.


Як вибрати вхідні двері в будинок?

Ключова характеристика дверей для приватного будинку — надійність. Краще обирати моделі з двома замками і нічною засувкою. Товщина металу має бути мінімум 1.5-2 мм, тому вага виробів для будинку зазвичай більша, ніж в стандартних моделях.

Двері для будинку мають бути стійкими до перепаду температури та опадів. Для цього виробники утеплюють конструкцію мінеральною ватою, пінополістиролом тощо. Для кращого захисту від морозу двері мають спеціальний “тамбур”. Так називають додатковий простір між двома стінками дверей. Таким чином вулична частина конструкції не контактує із теплим повітрям з приміщення, що захищає двері від промерзання, попереджає протяг.

Як правильно вибрати вхідні двері?, фото-1

Ще один варіант захисту — електропідігрів. В цьому випадку кабель нагрівання встановлюють всередину коробку, по периметру конструкції та біля замка. Це допомагає уникнути примерзання дверей та утворення конденсату. Проте електропідігрів потребує підключення до електромережі та додаткових витрат.

Від вигорання на сонці, опадів та забруднення двері захищає додаткове покриття лаками. Для більшої надійності виробники радять встановлювати піддашок.

Як вибрати вхідні двері у квартиру?

Якщо в під’їзді є домофон, камери нагляду чи інші заходи безпеки, то необов’язково шукати двері з товстим каркасом. Достатньо звернути увагу на надійність замків, якість ущільнювачів, які запобігають проникненню запахів з під’їзду до квартири та рівень звукоізоляції.

Як вибрати хороші вхідні двері: чек-лист від експертів

Головними технічними характеристиками вхідних дверей є ребра жорсткості і товщина окремих елементів:

  • Дверні полотна — найкращими є конструкції товщиною 8-10 см. Якщо їхній матеріал і наповнення достатньо якісні, двері будуть надійно захищати приміщення від протягу, низької температури, сторонніх звуків.
  • Метал полотна — найчастіше зустрічається від 1 до 2 мм, впливає на ступінь захисту та тривалість експлуатації.
  • Декоративні накладки — зазвичай використовують 10, 12 або 16 мм. Чим товстішою є накладка, тим якісніше двері.
  • Металевий лист коробу — він є опорою для всієї конструкції, тому важливо обирати достатньо товсті варіанти — від 1.5 до 2 мм.

Чек-лист запропонував інтернет-магазин дверей Albero. Бренд гарантує покупцям найкращу якість та екологічність виробів, які підтверджує гарантія від виробника. Магазин пропонує вигідні умови кредитування (оплата частинами чи в кредит). Доставка по всім містам України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...