• Головна
  • Плюшка, Лондон та ще п'ятеро собачок із ЛКП "Лев" шукають господарів, - ФОТО
15:17, 28 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Плюшка, Лондон та ще п'ятеро собачок із ЛКП "Лев" шукають господарів, - ФОТО

Львівське КП “Лев” продовжує шукати нових господарів для улюбленців, що перебувають на підприємстві. Станом на 28 грудня жителів просять прихистити 7 неймовірних собак. Кореспондентка 032.ua пропонує познайомилися ближче із надійними друзями, отож публікує фото та коротку інформацію про них. Кожен із собачок потребує любові та вашої опіки. 

На першій світлині - 3-річна Плюшка. Вона радісна, комунікабельна, енергійна дівчинка. Добре гуляє на повідку, обожнює парки та ходити у магазин. На другому фото - 2-річна Харді. Вона маленька тендітна собачка. Скромна і тиха. Вона гладкошерста та важить до 10 кг.

1-річний Лондон на наступній світлині. Він безтурботний і грайливий собака. Комунікабельний, молодий, дружній до інших собак, людей сприймає за друзів. Ідеально підходить для життя в місті – не боїться транспорту, любить ходити в магазин і в парки. Далі - 2-річна Юнона. Її доля складна – вона була безіменною виснаженою собакою. У підприємстві її пролікували, відгодували, тепер вона весела, енергійна собака-цілувака. З потужними лапами і вже зовсім не такими сумними очами, як було нещодавно.

4-річний Рево на п'ятій світлині. Це інтелігентний, благородний собака, якого знайшли у занедбаному стані. Знає всі команди, закінчив курс лікування, його шерсть стала густою. Далі - 2-річна Шакіра. Скромна, невеликого зросту дівчинка. Дуже тиха, лагідна, навчилася гуляти на повідку. На останній світлині 2-річний Вінні. Він молодий, активний, товариський хлопчик. Обожнює ігри, прогулянки і шумні компанії.

Зазначимо, ЛКП "Лев" працює щодня із 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56 у Львові. Контактний телефон (068) 535-45-45.

Читайте також: Який вигляд мають головні ялинки міст Львівщини до Нового 2021 року, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ЛКП_Лев #безпритульні_тварини #собаки #котики #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...