• Головна
  • Львівський Центр легеневого здоров’я отримає кисневе обладнання за 15 млн грн
14:18, 23 грудня 2020 р.

Львівський Центр легеневого здоров’я отримає кисневе обладнання за 15 млн грн

Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр (далі «Центр легеневого здоров’я») придбає обладнання для системи киснепостачання. Вартість техніки становить 15,8 млн грн. Купуватимуть у ТОВ «Алві-Лайн».

Про це повідомив ресурс "Наші гроші. Львів". Згідно з документами, Центр придбав два кисневих генератора PSA за 10,3 млн грн та 1,4 млн грн. А також дві компресорні станції ATLAS COPCO за 3,6 млн грн та 0,5 млн грн. Обладнання дозволяє концентрувати кисень з повітря та подавати його у систему кисневих трубопроводів лікарні. Генератори повністю автоматичні та працюють безперервно.

Компресорні станції забезпечують подачу стисненого, очищеного та відфільтрованого від бактеріальних та атмосферних забруднень, повітря. Ними можна управляти у дистанційному режимі та через віддалений доступ. Передбачено тут наявність автоматичного клапану скиду надлишкового тиску. Усе обладнання прибуде до Центру легеневого здоров’я не пізніше 26 березня 2021 року.

Нагадаємо, Центр легеневого здоров’я є одним із закладів Львівщини, що приймають хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19. Закупівлі за спрощеною процедурою звітування медики проводять з березня. За цей час установа уклала 100 угод на суму 115 млн грн.

Читайте також: Звільнили чи призначили: головні кадрові зміни у Львові та області за 2020 рік

Фото умовне, з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #Центр легеневого здоров'я #кисневі концентратори #закупівля
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...