• Головна
  • Молодь Львова організовує флеш-моб в честь приїзду мощей святого Боско
13:45, 3 квітня 2013 р.

Молодь Львова організовує флеш-моб в честь приїзду мощей святого Боско

 6 квітня о 15:00 на площі Ринок відбудеться флеш-моб з нагоди приїзду мощей святого до Львова.

У суботу, 6 квітня, згромадження отців салезіян, сестер салезіянок та вся салезіянська молодь зустрічатиме мощі свого святого покровителя отця Івана Боско. Його мощі перебуватимуть у Львові з 6 по 9 квітня. В цей час на рівні Львівської Архиєпархії УГКЦ відбуватимуться різні зустрічі, конференції та молитовні чування.

Один з виявів своєї пошани і любові вирішила зробити молодь, яка виховує дітей разом з отцями та сестрами та наслідує харизму Великого педагога Боско. Відтак, 6 квітня о 15:00 на площі Ринок відбудеться флеш-моб з нагоди приїзду мощей святого до Львова.

«Молодь перебуватиме на території від Діани до Нептуна. Коли на Ратуші битиме годинник, всі почнуть вишиковуватися у знак салезіянського згромадження, який можна буде повноцінно побачити чи сфотографувати з вежі. Цей знак символізує святого та двох хлопців, яких він обіймає. Тим самим вони утворюють силует будинку, який завдяки отцю Боско знайшли багато безпритульних хлопців», - розповіли організатори флеш-мобу.

Довідка

Салезіяни – монаше згромадження, засноване отцем Іваном Боско у 1873 році та назване на честь святого Франциска Сальського.

Мощі – тіла святих Церкви, які після смерті залишаються нетлінними, тобто не проявляють ознак розкладу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...