• Головна
  • Як перевезти травмованого пасажира між будинком і лікарнею або травмпункту
13:00, 24 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Як перевезти травмованого пасажира між будинком і лікарнею або травмпункту

Як перевезти травмованого пасажира між будинком і лікарнею або травмпункту

Раніше, ми публікували статтю компанії СпецМедТранс, матеріал розповідав про особливості перевезення пасажирів, яким необхідна медична допомога.

Сьогодні мова піде про особливості транспортування в період новорічних свят, а також ми поділимося з Вами інформацією яка може захистити Вас від травм, збитих місць і переломів.

Найімовірніше Ви чули, що самий травмонебезпечний місяць на території України і країн СНД це січень. Є багато статей з цього приводу, але ми виділимо основні причини, чому це відбувається:

  • Погані погодні умови для пішоходів
  • Травми на святах через низьку відповідальність
  • Травматична діяльність, яка є наслідком алкоголю
  • Засніжені і обмерзлі дороги, які не встигають очистити і багато іншого.

Убезпечити себе допоможуть прості правила, потрібно: бути максимально уважними, контролювати вживання алкоголю, використовувати льодоходи, зимову гуму і як можна рідше наражати себе на небезпеку.

Але що ж робити в разі, якщо все-таки не вдалося зберегти себе повністю здоровим і необхідна спеціалізована транспортування?

Транспортна компанія СпецМедТранс не зупиняє свою роботу ні на день, під час новорічних свят і вихідних. Співробітники компанії не перестають працювати, а готові транспортувати людей з найскладнішими ушкодженнями в лікарні або додому.

Компанія СпецМедТранс має низку переваг, наприклад це:

  • Сучасні автомобілі, кожен з яких обладнаний під конкретні запити, для перевезення пасажирів в лежачому або сидячому стані.
  • Кваліфікований персонал який має багато досвіду в перевезення хворих і забезпечує надійне перевезення хворого при транспортуванні.
  • В автомобілях передбачені місця для супроводжуючого, компанія розуміє як важлива підтримка в ці моменти і перевозить пасажирів з мінімальними навантаженнями для них.
  • Супроводжуючий медичний персонал зможе надати необхідну допомогу транспортування пасажирів.
  • Крім цього автомобілі після кожної поїздки проходять повну дезінфекцію, ви можете бути впевнені у своїй безпеці, мають wi-fi для того, щоб завжди була можливість скористатися інтернетом.

Тепер у разі, якщо Вам знадобитися кваліфікована допомога, Ви можете звернутися до професіоналів з компанії СпецМедТранс, які допоможуть Вам навіть в самому складному питанні пов'язаному з транспортуванням, хоча територіально компанія знаходитися в Києві, але працює по всій території України і за кордоном

Номер для зв'язку:

099 009 41 40 (vodafone) + viber

073 009 41 40 (lifecell)

Сайт компанії: СпецМедТранс.

Бажаємо Вам здоров'я і пам'ятайте про безпеку під час свят.

З наступаючими новорічними святами!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...