• Головна
  • У школах Львова встановили контейнери для роздільного збору сміття
21:11, 21 грудня 2020 р.
Надійне джерело

У школах Львова встановили контейнери для роздільного збору сміття

У школах Львова розпочали встановлювати контейнери для роздільного збору сміття. За кошти благодійників вдалося виготовити 500 контейнерів, які незабаром будуть у всіх закладах середньої освіти Львова.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, перші контейнери 16 грудня передали у школу №8 та ліцей "Просвіта". У січні - лютому ще 40 шкіл отримають такі контейнери, а також деякі дитсадки, бібліотеки і Центр дитячої та юнацької творчості Галичини. Там встановлять контейнери для збору макулатури, використаного пластику і скла, а виручені кошти від зданої сировини можна буде використати на потреби школи.

Контейнери для вторсировини, Фото ЛМР

Контейнери для вторсировини, Фото ЛМР

Екологічна ініціатива "Чисте місто" стартувала 2018 року у Львові. До придбання контейнерів долучається місцевий бізнес, наприклад, зараз кошти на виготовлення контейнерів дала мережа АЗС ОККО.

"Встановлення контейнерів поєднуємо з просвітницькою роботою. Ми прагнемо, щоб і діти, і вчителі, і батьки зрозуміли важливість сортування сміття, щоб це увійшло у звичку не тільки в школі, а й удома, на роботі чи будь-де. Тому ми проводили й далі будемо проводити екологічні тренінги, обмін досвідом, екскурсії на об'єкти, де збір вторсировини вже успішно працює", - зазначив координатор проєкту "Чисте місто" Олег Котис.

Читайте також: Як у Львові відзначатимуть Різдво та Новий рік: повна програма святкувань

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #екологія #вторсировина #поводження зі сміттям #ТПВ #контейнери для роздільного збору сміття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...