• Головна
  • Як у центрі Львова засяяла головна міська ялинка 2021, - ВІДЕО, ФОТО
19:13, 18 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Як у центрі Львова засяяла головна міська ялинка 2021, - ВІДЕО, ФОТО

У п'ятницю, 18 грудня, напередодні Дня святого Миколая, у центрі міста урочисто підсвітили головну ялинку Львова 2021.

Як передає журналістка 032.ua, традиційно, вічнозелену красуню встановили на проспекті Свободи перед Оперним театром. Цього року ялинка "жива", привезли її із села Опака на Дрогобиччині. У висоту головна окраса міста має 18 метрів. Прикрасили її тією самою ілюмінацією, що й торік.

У зв'язку з карантинними обмеженнями, відкриття ялинки відбувалося з меншою помпою, ніж зазвичай. Спершу пластуни передали місту Вифлеємський вогонь миру та заспівали різдвяні пісні, потім виступив хор "Дударик" та взяла слово дружина міського голови Львова - Катерина Кіт-Садова.

Перша леді Львова привітала усіх з прийдешніми святами, а потім запропонувала хором порахувати від 10 до 1. На останній цифрі головна ялинка Львова 2021 засяяла.

Цього року також не встановлювали великої сцени та не будуть влаштовувати масових святкувань біля головної ялинки міста. Різдвяний ярмарок відбувається з обмеженнями. Натомість, обіцяють, що лунатимуть колядки з нового музичного фонтану перед Оперним театром. Колядки також уже можна почути в електротранспорті Львова.

Читайте також: Хто з відомих львів’ян народився у Рік Бика, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #головна ялинка Львова 2021 #головна ялинка Львова #відкриття ялинки у Львові
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...