• Головна
  • Три способи завантажити електронну квитанцію за газ від "Львівгаз збуту", - ІНСТРУКЦІЯ
15:14, 11 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Три способи завантажити електронну квитанцію за газ від "Львівгаз збуту", - ІНСТРУКЦІЯ

Паперові квитанції вже надруковані й за кілька днів листоноші почнуть розносити їх споживачам. Утім, не обов’язково чекати, поки рахунки з’являться у ваших поштових скриньках. Електронну квитанцію можна вже сьогодні завантажити в онлайн-сервісах ТОВ «Львівгаз збут».

Як повідомили у пресслужбі компанії, на Львівщині кожен третій споживач газу користується електронною платіжкою для оплати рахунку за блакитне паливо. Загалом є три способи її завантаження:

1. Особистий кабінет на 104.ua

Це найпопулярніший онлайн-сервіс серед клієнтів «Львівгаз збуту». Ним користуються понад 36% усіх споживачів газу. Щоб завантажити квитанцію, заходимо в Особистий кабінет на 104.ua з логіном та паролем. Натискаємо в лівому верхньому куті на значок меню (три вертикальні риски). Обираємо розділ «Розрахунки» і в правій колонці знаходимо кнопку на білому тлі «Завантажити рахунок». У мобільній версії кнопка завантаження розміщена внизу сторінки.

2. Viber-бот 7104ua

Викликаємо «Головне меню». Натискаємо на кнопку «Стан», а потім - на значок завантаження. Бот перепитає, чи точно ви хочете завантажити квитанцію. Запевніть його, що «Так». Квитанція завантажується трохи довше ніж в Особистому кабінеті. Вайбер-бот надішле повідомлення, коли сформує квитанцію.

3. Telegram-бот 7104ua

Відкриваємо «Головне меню». Натискаємо кнопку «Стан» та «Отримати квитанцію». Підтверджуємо намір завантажити квитанцію кнопкою «Так». Бот відправить повідомлення з готовим файлом.

"Сплачувати рахунок за газ онлайн також набагато зручніше. Споживач не лише економить час, не втрачаючи його в чергах, а й отримує можливість обрати варіант оплати зі значно меншою комісією, ніж у відділеннях банку", - зазанчили у "Львівгаз збуті".

Читайте також: Локдаун в Україні у січні 2021 року: що відомо та які обмеження

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #новини Львівщини #газ #Львівгаз збут
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,60
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...