• Головна
  • Головний військовий комісар на Львівщині подав у відставку: коли оголосять нового
18:03, 7 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Головний військовий комісар на Львівщині подав у відставку: коли оголосять нового

Олександр Тіщенко військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату звільнився з посади. Нового військового комісара планують представити 8 грудня.

Колишній комісар Львівщини Олександр Тіщенко

Про своє рішення піти Олександр Тіщенко написав на сторінці у фейсбук 7 грудня. У дописі він подякував усьому особовому складу Львівського обласного військового комісаріату, районних та міських військових комісаріатів за понад 4 роки спільної роботи.

За даними сайту zaxid.net, чоловік іде з посади на іншу та буде працювати у Києві. Нового головного військового комісара планують представити львів'янам у вівторок, 8 грудня.

Довідково. 45-річний Олександр Тіщенко став обласним військовим комісаром Львівщини у 2015 році. На цій посаді він пропрацював 4,5 роки. Восени 2020 року він став депутатом Львівської облради від «Слуги народу».

Нагадаємо, що 5 грудня близько 16:30 у поліцію повідомили, що в озері села Cтаричі Яворівського району втопилися двоє військовослужбовців. Водойма розташована на території військової частини «Міжнародного центру миротворчості та безпеки».

Читайте також: На Львівщині вчителька побила школяра у присутності інших дітей: що відомо, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Олександр Тіщенко #головний комісар Львівщини #хто стане комісаром Львівщини #Олександр Тіщенко звільнився з посади #новини Львів #новини Львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...