• Головна
  • На Львівщині з озера дістали тіла двох військовослужбовців, - ФОТО, ВІДЕО
14:05, 7 грудня 2020 р.
Надійне джерело

На Львівщині з озера дістали тіла двох військовослужбовців, - ФОТО, ВІДЕО

5 грудня близько 16:30 у поліцію повідомили, що в озері села Cтаричі Яворівського району втопилися двоє військовослужбовців. Водойма розташована на території військової частини «Міжнародного центру миротворчості та безпеки».

Як повідомили у пресслужбі Центральної рятувально-водолазної служби Львівської області, тіла двох загиблих підняли на поверхню 6 грудня близько 10:08.

За попередньою інформацією, втопилися 54-річний прапорщик Мурин В.С (мешканець смт. Шкло) та 51-річний старшина Сухацький Р. П. (мешканець села Калитяки Яворівського району). До пошуків були залучені водолази та військовослужбовці.

НА Яворівщині з озера витягнули тіла двох військоволужбовцівНА Яворівщині з озера витягнули тіла двох військоволужбовцівНА Яворівщині з озера витягнули тіла двох військоволужбовцівНА Яворівщині з озера витягнули тіла двох військоволужбовцівНА Яворівщині з озера витягнули тіла двох військоволужбовцівНА Яворівщині з озера витягнули тіла двох військоволужбовців

Нагадаємо, що увечері 6 грудня у львівському тролейбусі №32 67-річному чоловікові стало погано. Після приїзду швидкої медики констатували смерть. 

Читайте також: Наслідки негоди у Львові: повалені дерева знищили дві автівки, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#утопленики #втопилися двоє військовослужбовців на Львівщині #загинули військовослужбовці #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...