• Головна
  • Частину вулиці Личаківської у Львові відкрили для проїзду: який має вигляд, - ФОТО
16:12, 7 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Частину вулиці Личаківської у Львові відкрили для проїзду: який має вигляд, - ФОТО

7 грудня для проїзду відкрили ділянку вулиці Личаківської. Асфальтне покриття поклали на відрізку від «Ензиму» до вул. Букової.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Вартість ремонту на цій ділянці дороги складає 160,3 млн гривень.

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий наголосив, що вулиця вже відкрита для проїзду у дві сторони. Техніка на ділянці після відкриття працюватиме, оскільки потрібно завершити інші роботи з благоустрою. 

Згідно з проектом, на вулиці Личаківській повинні були розчистити площу від кущів та дрібнолісся, відремонтувати дорожній одяг, збудувати господарсько-побутовий каналізаційний колектор, реконструювати дощовий каналізаційний колектор та інше. 

Нагадаємо, що 7 грудня близько 13:00 на вулиці Івана Франка у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій маршрутки збив 78-річну жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. 

Читайте також: На Львівщині з озера дістали тіла двох військовослужбовців, - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів вул. Личаківська #відкрили для проїзду Личаківську #вул. Личаківська #ремонт Личаківської у Львові #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...