• Головна
  • Львів зацікавив лідерів туристичного ринку
08:48, 1 квітня 2013 р.

Львів зацікавив лідерів туристичного ринку

28 березня у рамках інфотуру Львів відвідали представники великих туроператорів з Франції. Про це повідомили в управлінні туризму ЛМР.

Минулого тижня зі Львовом особисто познайомилися великі туроператори з Франції, серед яких один з лідерів туристичного ринку – компанія «Thomas Cook». Для більшості з учасників інфотуру це перший візит до нашого міста. Основна мета такого заходу – продемонструвати можливості Львова як туристичного напрямку. Зокрема, відкрити архітектурну та культурну спадщину міста, а також його інфраструктурні можливості для прийому туристів.

«Хоч на сьогодні французькі туристи становлять лише незначну частину туристичного потоку до Львова, і Франція не є ключовим ринком для нас, ми вважаємо, що цей ринок має великий потенціал, особливо, у високому ціновому сегменті. А це саме те, що ми ставимо собі за мету – не лише збільшити кількість туристів, що відвідують Львів, але, головним чином, збільшити частку туристів, що здатні залишати у місті більшу кількість грошей та проживати у готелях вищої цінової категорії. На останній виставці ITB, що проходила на початку березня у Берліні, до стенду Львова підходили представники французького турбізнесу та цікавились, зокрема, творчістю Пінзеля – виставка його скульптур  у Луврі зробила для Львова хорошу промоційну роботу. Наша задача тепер – вчасно підтримати цю хвилю зацікавленості та продемонструвати, що ще ми маємо цікавого для туристів. А маємо ми дуже багато – залишилось лише відкрити це все для світу», - зазначає Надія Радіоненко, начальник управління туризму ЛМР. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...