• Головна
  • "Львівгаз збут" попереджає про новий рядок у платіжках "Очікуване споживання"
17:47, 4 грудня 2020 р.
Надійне джерело

"Львівгаз збут" попереджає про новий рядок у платіжках "Очікуване споживання"

У "Львівгаз збуті" додали новий рядок у платіжки за газ - "Очікуване споживання". Таким чином клієнти зможуть спланувати свої витрати на природний газ на наступний місяць.

Як повідомили у пресслужбі компанії, у грудні рахунки клієнтів міститимуть інформацію про вартість природного газу, спожитого у листопаді, та обсяг очікуваного споживання у грудні. Оплата очікуваного споживання – це вибір клієнта, який сам вирішує, зручно так сплачувати за газ чи ні.

"Такий платіж дозволяє запобігти появі заборгованості за природний газ. Сплативши за газ наперед, можна не хвилюватися про це, наприклад, під час відпустки або новорічних свят", - зазначили у "Львівгаз збуті".

Сума очікуваного споживання у поточному місяці визначається для кожного клієнта індивідуально і залежить від об’єму споживання газу у грудні минулого року з врахуванням динаміки використання ресурсу за останні 12 місяців. Якщо внесений платіж виявиться більшим від вартості газу, спожитого по факту, це буде враховано та відображено у рахунку наступного місяця як переплата.

Сплатити за очікуваний об’єм споживання можна буде не лише за допомогою платіжки, а й в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

Читайте також: Андрій Садовий вчетверте склав присягу міського голови Львова, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #Львівгаз збут #газ #платіжка #комуналка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...