• Головна
  • Андрій Садовий вчетверте склав присягу міського голови Львова, - ВІДЕО
10:33, 4 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Андрій Садовий вчетверте склав присягу міського голови Львова, - ВІДЕО

4 грудня на пленарному засіданні Львівської міськради Андрій Садовий вчетверте склав присягу міського голови Львова.

Як передає 032.ua, голова Львівської міської ТВК оголосив результати виборів міського голови 2020, після цього Андрій Садовий урочисто зачитав присягу. Після гучних оплесків, новообраний мер оголосив хвилину мовчання для вшанування пам’яті тих, хто загинув, захищаючи Україну.

Далі міський голова Львова виголосив урочисту промову. Насамперед, очільник міста подякував усім львів’янам, які прийшли на вибори та обрали владу на наступні 5 років. Андрій Садовий зазначив, що ця каденція буде кадецією особливих викликів: це і пандемія коронавірусу, підтримка медиків і забезпечення їх усім необхідним, і вакцинація від цієї хвороби, яка чекає на усіх, і російсько-українська війна, яка нікуди не поділася.

Андрій Садовий виголошує промову

Міський голова Львова зауважив, що Львів має показати приклад єдності та розвитку, що стане надією для інших громадян нашої країни, які дивляться на наше місто як на своєрідний маяк.

“Кожен кандидат мав багато обіцянок. Ми обіцяли навести лад з транспортом у місті, підсилити галузь медицини, говорили про порядок у будівельній галузі. Я хочу вірити, що ми будемо лобістами громадян, а не будівельних компаній. Я переконаний, що ми з вами маємо дуже великий історичний шанс зробити цю каденцію каденцією процвітання, щоб про наші суперечки в майбутньому розказували гіди у байках і легендах. Я бажаю усім нам багато добра та мудрості, перед нами велика дорога, яку ми зобов’язані пройти разом”, - резюмував Андрій Садовий.

Читайте також: Стало відомо, кого обрали головою Львівської облради і головами фракцій

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #Львівська міська рада #вибори 2020 #місцеві вибори Львів #Львівський міський голова #Андрій Садовий #присяга мера Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...