• Головна
  • Кількість хворих на коронавірус у Львові та області станом на 4 грудня
09:28, 4 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Кількість хворих на коронавірус у Львові та області станом на 4 грудня

Станом на ранок п'ятниці, 4 грудня, на Львівщині підтверджено 48 819 випадків інфікування коронавірусом. Із них — 1 325 людей померли та 31 946 пацієнтів одужали.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, за минулу добу лабораторні центри провели 1 678 ПЛР-тестів (тестування методом полімеразної ланцюгової реакції). Виявили 675 — позитивні, серед нових хворих — 375 львів'ян. Залишку проб у холодильнику нема.

Станом на ранок у 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 102 пацієнти, у 1-ій міській клінічній лікарні - 79 пацієнтів, у лікарні швидкої медичної допомоги — 260 пацієнтів, у 5-тій міській клінічній лікарні - 107 пацієнтів, у 4-тій міській лікарні - 1 пацієнт, у пологовому — 12 пацієнтів.

Загалом в стаціонарах перебуває 561 особа. Зокрема, 388 людей хворі на коронавірус, 41 — у реанімації, 12 осіб підключено до апаратів штучної вентиляції легень. За останню добу поступило 36 осіб, виписали — 34.

Статистика захворюваності, пресслужба Львівської міськради

Статистика захворюваності, пресслужба Львівської міськради

Механізм надання допомоги хворим з підозрою на коронавірус, Фото: Міністерство охорони здоров'я

Механізм надання допомоги хворим з підозрою на коронавірус, Фото: Міністерство охорони здоров'я

Довідково. ПЛР-тестування — тестування методом полімеразної ланцюгової реакції. Таке тестування показує наявність чи відсутність в організмі людини ДНК або РНК вірусу. Завдяки ПЛР-тесту можна виявити у хворого коронавірус ще у перші дні зараження. Проводять тестування методом забору зразків із верхніх дихальних шляхів (носоглотки) пацієнта.

Читайте також: Що варто знати людині, яка вже перехворіла на COVID-19: поради львівських медиків

Фото на головній умовне: Роман Балук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #коронавірус #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...