• Головна
  • У соцмережі фейсбук рекламують продаж негативних тестів на COVID-19 для виїзду за кордон
17:49, 1 грудня 2020 р.
Надійне джерело

У соцмережі фейсбук рекламують продаж негативних тестів на COVID-19 для виїзду за кордон

1 грудня у стрічці фейсбуку журналістці 032.ua показало рекламу сумнівної компанії, яка пропонує купити підробний негативний тест на COVID-19 для виїзду за кордон. Судячи з наявної на сторінці Spravki UA інформації, сторінку створили теж сьогодні.

Як передає 032.ua, реклама пропонувала замовити довідку з негативним ПЛР-тестом на коронавірус, “яку приймають у всіх країнах світу”. При переході на сайт інформації теж мало - жодних вихідних даних про компанію чи того, хто “оформлює” довідки. Відомо лише, що зроблять фальшиві документи за 12 годин від заповнення заявки онлайн та оплати.

У переліку “послуг” - “липові” довідки з негативними результатами ПЛР-тесту від імені державної чи приватної лабораторії. Вартість - від 400 до 550 гривень. При заповненні онлайн-заявки потрібно обрати потрібний формат довідки, вказати прізвище та ім’я особи, на яку створюють документ, свій мобільний і електронну пошту.

Не виключено, що це не просто новий вид шахрайства, але й обман на гроші, тож будьте обачні та не ведіться на рекламу неперевірених джерел.

Зазначимо, уже не вперше в Україні пропонують підробні довідки з результатами тесту на коронавірус за гроші. Так, у жовтні стало відомо про підпільний бізнес на “липових” документах за 400 - 900 гривень на Львівщині та за 1000 гривень - на Закарпатті.

Читайте також: Який вигляд мав Львів 1 грудня 2020 року, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #COVID-19 #коронавірус #ПЛР-тест #негативний тест на коронавірус #фальшиві тести
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,87
42,93
PLN
9,87
9,93
Оголошення
live comments feed...