• Головна
  • У одній з львівських піцерій відвідувачку з дитиною нагодували сирими нагетсами, - ФОТО
15:08, 30 листопада 2020 р.
Надійне джерело

У одній з львівських піцерій відвідувачку з дитиною нагодували сирими нагетсами, - ФОТО

Минулого тижня у піцерії "Сім'я", що на вулиці Щирецькій, 36 у Львові відвідувачам принесли сирі нагетси. Жінка, яка прийшла у ресторан з дитиною, була обурена та виклала допис про це у соцмережі.

Зі слів Оксани Шиманської, разом із донькою вони завітали до піцерії на "Південному", зробили замовлення і принесли його швидко, але нагетси були сирі. Окрім цього, вона заплатила за замовлення більше 200 гривень.

"На мої обурення жодних пояснень я не отримала, окрім, як "перепрошуємо, але Вам принесли не ті нагетси". Цікаво, для кого призначалися саме "ті нагетси"? У цей час у закладі святкували дні народження приблизно 20 діток. Ви уявляєте можливі наслідки від такого частування?! Батьки, будьте обачними, коли обираєте заклад харчування чи святкування Дня народження дитини. Вибачень від працівників закладу я так і не почула...", - повідомила львів'янка.

Уже сьогодні, 30 листопада, працівниця закладу не змогла прокоментувати 032.ua цей випадок і зазначила, що їй нічого про це не відомо. Але ще вчора, 29 листопада, від імені сторінки піцерії "Сім'я" перед ображеною відвідувачкою вибачилися та зазначили, що через велику кількість відвідувачів подали нагетси, які не були готові. Зі слів працівників, клієнтці нібито пропонували не оплачувати нагетси, але вона "не почула через свою емоційність".

Читайте також: Компанія Козловського зрізала 6 ялинок на проспекті Чорновола у Львові, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #піцерія #сирі нагетси #курйоз #заклад харчування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...