• Головна
  • Найкрасивіші скульптури світу
Новини компаній
15:00, 8 грудня 2020 р.
2
Надійне джерело

Найкрасивіші скульптури світу

Новини компаній
Найкрасивіші скульптури світу

Найкрасивіші скульптура світу, незвичайні сучасні скульптури жінок - саме так сприймаються скульптурні твори, які пропонують сучасні скульптори для декорування інтер'єрів різного призначення.

Дуже часто незвичайна і красива скульптура в інтер'єрі виконує роль декоративного арт-об'єкту. Правильне розміщення скульптури дозволяє передати дизайнеру сенс скульптурної композиції і зробити її головним композиційним елементом інтер'єрної композиції.

Жіноча скульптура, Дизайн-студія Ромна Москаленко

Жіноча скульптура, Дизайн-студія Ромна Москаленко

Сучасна жіноча скульптура

Сучасна жіноча скульптура як правило ідеально вписується в стиль інтер'єру практично будь-якого дизайн оформлення. Хоча, коли під таку, жіночу скульптуру, виділяється спеціальне місце і вона обігрується додатковим декором або освітленням в скульптурній композиції, тоді вона більш ефектно сприймається в інтер'єрі задаючи загальний тон і підкреслюючи його стиль.

Студія дизайну Романа Москаленко займається виготовленням незвичайних сучасних скульптур застосовуючи технологію лайфкастинг. Незважаючи на те, що ця техніка має глибоке історичне коріння, фахівці дизайн студії зуміли розробити власні, унікальні в деяких елементах, техніки і технології, а також спеціальні формувальні суміші для отримання «відбитка» тіла.

Лайфкастинг вважається сексуальним і еротичним способом виготовлення сучасної скульптури, адже в якості вихідного матеріалу застосовується оголена жіноча натура. Як результат виходить дуже гарна жіноча скульптура, яка точно відтворює форму тіла. В подальшому на поверхню скульптури наноситься спеціальне декоративне покриття, декоратори дизайн студії застосовують технологію хімічної металізації сріблом.

Отримана таким способом скульптура виглядає незвично, візуально сприймається дуже стильно і сучасно, вона має прекрасну передачу кольору, а також незвичайну глибину відображення і переливи текстур. Для збільшення таких ефектів застосовується спеціальне інтер'єрне або ландшафтне освітлення, роблячи сприйняття такої скульптури ще більш красивим і незвичайним.

Красиві жіночі скульптури

Красиві жіночі скульптури - виготовлення скульптури на замовлення від дизайн студії Романа Москаленко має на увазі одночасно кілька різних етапів.Для того щоб скульптура була не тільки красивою, але і стильною, дизайнери розробляють її образ і композицію в якій вона буде встановлена.В результаті цього на виході буде унікальна, що не має аналогів красива скульптура дівчини чи жінки, яка стане невід'ємною частиною ексклюзивного декору вашого інтер'єру, вона залишить незабутнє враження на Ваших друзів і знайомих. Більше інформації про сучасну жіночу скульптуру можна побачити на сайті в розділі СКУЛЬПТУРА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#скульптури світу #гарні скульптури #замовити скульптуру
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Krasovskaya23
16 вересня 2021 р., 16:52
Ваші скульптури досить кардинально відрізняються від звичайних скульптур, дуже красиво та незвично!!!
slava07_11
16 вересня 2021 р., 16:55
Клас! Мені подобається як вони виглядають, цікаве покриття, дуже ефектно!
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...