• Головна
  • У Львові водій Volkswagen Touareg заїхав на дитмайданчик та зніс гойдалку, - ФОТО, ВІДЕО
16:35, 24 листопада 2020 р.
Надійне джерело

У Львові водій Volkswagen Touareg заїхав на дитмайданчик та зніс гойдалку, - ФОТО, ВІДЕО

У вівторок, 24 листопада, у Львові на вулиці Торфяній водій автомобіля Volkswagen спричинив інцидент. Зокрема, врізався у два припарковані автомобілі та заїхав на дитячий майданчик. 

У коментарі кореспондентці 032.ua речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій повідомила, водій автомобіля Volkswagen Touareg скоїв зіткнення із припаркованими автомобілями Nissan та BMW. Попредньо відомо, що авто BMW за інерцією зіткнулося із Mazda. 

Після цього водій Volkswagen заїхав на дитячний майданчик, де зніс гірку та гойдалку. Правоохоронцям вдалося встановити водія за свідченнями очевидців. Він відмовився проходити перевірку на стан сп'яніння.

Згодом у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини повідомили, що один із очевидців події ледь встиг забрати дитину із дитячого майданчику. Водієм авто Volkswagen виявився 24-річний львів'янин. Він мав ознаки сп'яніння, однак відмовився пройти перевірку на стан алкогольного сп'яніння.

На порушника винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП. Також склали три протоколи: за ч.1 ст. 130 КУпАП та ст. 124 КУпАП та за ст. 261 КУпАП.

Читайте також: Як керівник Патрульної поліції випробував на собі електрошокер Taser, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ДТП #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...