• Головна
  • У Львові погодили Міську програму з профілактики, діагностики та лікування COVID-19
10:31, 20 листопада 2020 р.
Надійне джерело

У Львові погодили Міську програму з профілактики, діагностики та лікування COVID-19

20 листопада на засіданні виконкому Львівської міськради прийняли рішення про погодження Міської програми з профілактики, діагностики та лікування коронавірусної інфекції COVID-19 у закладах охорони здоров’я Львівської міської ради на 2020-2021 роки.

Як передає 032.ua, реалізувати її буде Управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики ЛМР. Програму ще мають подати на затвердження Львівської міськради.

Відповідне рішення прийняли у зв’язку зі швидким поширенням захворюваності на COVID-19 та постійною потребою фінансування медзакладів для подолання пандемії. Міська програма передбачає додаткове фінансування лікарень Львова з міського бюджету.

Так, скеровуватимуть кошти на боротьбу з коронавірусною хворобою: комунальним 1-ій, 3-ій, 4-ій, 5-ій, 8-ій, 10-ій міським клінічним лікарням, лікарні “Госпіс”, клінічній лікарні швидкої медичної допомоги та міській дитячій клінічній лікарні Львова, також пологовому клінічному будинку №1 Львова, міським поліклінікам 1-ій, 2-ій, 3-ій, 4-ій, 5-ій, 6-ій, стоматологічним поліклінікам №1, №4 і госпрозрахунковій стоматологічній поліклініці Львова.

Очікується, що таким чином медичні заклади будуть безперебійно запезпечені засобами індивідуального захисту, антисептиками, кисневими балонами, матеріалами для лабораторних досліджень тощо.

Читайте також: Нові сенси відомої трагедії: у Львові Перший театр показав “Ромео і Джульєтту”, - РЕЦЕНЗІЯ

Фото: http://sts.sumy.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #коронавірус #COVID-19 #Львів #боротьба з пандемією #міські лікарні #міські поліклініки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...