• Головна
  • Плюс у всьому: нова філософія від SHABO Modern Collection
Новини компаній
09:00, 12 листопада 2020 р.

Плюс у всьому: нова філософія від SHABO Modern Collection

Новини компаній

Кілька років на пошуки ідеальної формули смаку, виключно власні коньячні спирти та нестандартне рішення в дизайні пляшки. SHABO Modern Collection об'єднав в собі традиції коньячної майстерності з вимогами сучасного споживача.

«Наше виробництво відкрито для всіх. Тут ми показуємо і розповідаємо з якого винограду, на якому обладнанні і завдяки яким технологіям створюється улюблений українцями продукт, – розповідає Гіоргі Іукурідзе, засновник компанії SHABO. – За рік нас відвідує більше 50 тисяч гостей і кожна екскурсія – це діалог. Наші гості розповідають звідки приїхали, чим займаються, до чого прагнуть і якими своїми перемогами пишаються. Здатність знаходити і створювати «плюс у всьому» – чудова риса сучасних українців. Такий підхід ми вважаємо ефективним рецептом успіху в житті і на цій філософії ґрунтувалися при створенні абсолютно нового коньяку України – SHABO Modern Collection. Ми знайшли краще і з'єднали його в новому продукті».

Технологи компанії відзначають – в новому продукті незвичайний купаж. Хоча класичні коньяки SHABO завжди були в фавориті не тільки в Україні, а й за її межами, новий експеримент був важливий.

«Наш новий продукт став пошуком нового підходу, - ділиться Тетяна Романчук, технолог компанії SHABO. – Ми провели десятки досліджень і присвятили кілька місяців створенню цього купажу. Вийшов легкий і в той же час дуже виразний, приємний, квітково-ванільний аромат з нотою мигдалю і гармонійним м'яким смаком. Ми пишаємося результатом!»

Плюс у всьому: нова філософія від SHABO Modern Collection, фото-1

Для створення SHABO Modern Collection використовується класична французька технологія викурювання спиртів, витримка в барріках з американського і французького дуба різного ступеня обсмаження, ексклюзивний ассамбляж з використанням преміальних спиртів марочного напрямку, з винограду, вирощеного на кращих мікроділянках теруару SHABO.

Нестандартний дизайн для унікального напою розробило агентство Reynolds and Reyner: «Це сучасний підхід, здавалося б, до класичного напою. Етикетка – історія про майбутнє. Вигини форми підкреслюють тонкі лінії, ніби елементи дизайну космічних кораблів. Кришка, створена спеціально для бренду, – унікальна на ринку. Її грані та форма доповнюють футуристичний дизайн етикетки та пляшки. При цьому основним елементом закриття традиційно залишається корок».

Новий коньяк України SHABO Modern Collection вже можна придбати в магазинах «АТБ» і в інших великих торгових мережах. А також купити в один клік в онлайн магазині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...