• Головна
  • Поліція затримала 29-річного сутенера зі Львова, який причетний до організації борделів
17:18, 3 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Поліція затримала 29-річного сутенера зі Львова, який причетний до організації борделів

Правоохоронці викрили сутенера, який причетний до організації борделів у Львові та в Дніпрі. 2 листопада провели десять санкціонованих обшуки. Вдалося вилучили "чорнову" бухгалтерію, гроші, виручені від протиправної діяльності. 

За даними пресслужби поліції Львівщини, 29-річний житель міста Львова займався сутенерством. Він разом із співучасниками організував чотири "будинки розпусти" в орендованих помешканнях. Там жінки надавали клієнтам платні сексуальні послуги. Їх вартість стартувала від 800 гривень. 

Триває досудове розслідування. Правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.303 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна або без такої.

Відомо, що чоловік також причетний до розбійних нападів, які були скоєні у Львові у вересні. Тоді йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.187 ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна. За рішенням суду, зловмисника звільненили з-під варти під заставу.

Нагадаємо, 3 листопада у селі Пасіки-Зубрицькі на Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода.  Водій мікроавтобуса врізався у відбійник

Читайте також: У Львові активісти виступили проти будівництва вітрової електростанції на полонині Боржава, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #кримінал #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...