• Головна
  • Переваги оренди машин для юридичних осіб
Новини компаній
18:00, 26 жовтня 2020 р.

Переваги оренди машин для юридичних осіб

Новини компаній

Послуга оренди автомобіля з водієм або без нього, багато в чому зобов'язана своїм існуванням бізнесменам і підприємцям, які використовували таку можливість для просування інтересів фірм і компаній. Сьогодні компанії, які є юридичними особами, замовляють послугу оренда автомобілів без водія для наступних цілей:

  • Доставка співробітників з різних заходів або корпоративних вечірок, без необхідності утримання власного автопарку;
  • Подача автомобіля партнерам або гостям в вказане місце, а також їх супровід в рамках ділових або екскурсійних поїздок;
  • Відрядження та ділові поїздки співробітників компанії в інші міста і регіони;
  • Економія коштів компанії, в разі, якщо співробітникам доводиться регулярно і часто здійснювати поїздки в межах міста і прилеглих регіонах;
  • Ведення сезонного бізнесу, який окупить вартість оренди, але не дозволить заробити на покупку власного автомобіля.

Власний автопарк - це непогана ідея для бізнесу та розвитку компанії, але важливо розуміти, що вона вимагає не тільки великих фінансових вкладень, а й регулярного обслуговування кваліфікованими фахівцями і автослюсаря, яких також потрібно буде ввести в штат співробітників. Якщо власний автомобіль зламається і вийде з ладу, то буде втрачено дорогоцінний час, а також знадобляться нові витрати на усунення поломки і ремонт. У разі орендованого автомобіля, рішення всіх цих проблем на себе бере компанія, що надає послугу, а клієнт отримує взамін справну машину.

Переваги оренди машин для юридичних осіб, фото-1

Власний автопарк компанії також вимагає цілодобової і пильної охорони, що також має на увазі витрати на сторожів та охоронців або вкладення в послуги професійної охоронної фірми. А крім постійної охоронний автомобілів, в штаті співробітників повинен бути той, хто буде стежити за справністю машин, рівнем палива в баку кожної з них і іншими сторонами експлуатації. У разі орендованого автомобіля, всі ці питання бере на себе компанія, а клієнт просто насолоджується поїздками.

Послуга оренда авто для юридичних осіб наразі доступна як з водієм, так і без нього. А в разі покупки і експлуатації власних машин, власнику компанії доведеться наймати одного або декількох професійних водіїв, що також загрожує додатковими матеріальними витратами.

Основними перевагами, що спонукають співпрацювати з нами компанії-юрособи на постійній основі, в рамках оренди автомобілів, є:

  • Машини економ і бізнес-класу, в залежності від побажань і потреб замовника;
  • Приваблива вартість послуг і знижки постійним клієнтам, а також тим замовникам, хто укладає з нами договір про тривале співробітництво;
  • Подача орендованого автомобіля в точний час, в будь-яке зазначене клієнтом місце;
  • Розкішний і презентабельний зовнішній вигляд кожного автомобіля, як зовні, так і всередині.

Оренда машини для юридичних осіб, це зручна послуга, яка дозволить виконувати безліч бізнес-задач, не витрачаючи при цьому занадто багато бюджетних коштів компанії. Більш детальну інформацію про послугу оренди авто ви можете знайти на сайті https://www.carrentalukraine.com.ua/uk.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...