• Головна
  • 10 найочікуваніших серіалів жовтня 2020: прем’єри, які варто подивитися, - ТРЕЙЛЕРИ
22:08, 19 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

10 найочікуваніших серіалів жовтня 2020: прем’єри, які варто подивитися, - ТРЕЙЛЕРИ

Карантин ще не закінчився, а коронавірус досі “атакує” весь світ, тому найкращим виходом буде залишитися вдома та переглянути нові серіали. У жовтні 2020 року відбудеться багато прем’єр на будь-який смак та настрій. Пропонуємо вам взяти каву та ковдру і знайти у добірці журналістки 032.ua кіноновинки, які вам до душі.

Серіал “Надприродне”

Дата виходу: 8 жовтня;

Жанр: містика, детектив, триллер, комедія;

14 повних сезонів американського серіалу “Надприродне” вже позаду. Остання серія 15 сезону з’явиться на екранах 8 жовтня. У цьому культовому серіалі поєднали елементи містики, трилеру, детективу та трішки комедії. Головними героями стали двоє братів-мисливців за надприродними явищами - Дін та Сем Вінчестери. Вперше він з’явився на екранах 13 вересня 2005 року, а його зйомки тривали впродовж 15 років.

Серіал “Ходячі мерці: Світ за межами”

Дата виходу: 4 жовня;

Жанр: пост-апокаліпсис;

Події у серіалі розвиваються у період пост-апокаліпсису, коли зомбі вже не перший рік ходять вулицями та вбивають нових жертв. У ньому головними героями стала група підлітків, яка зовсім не боїться зомбі. Тінейджери вийшли із безпечної зони та відправилися на інший край світу, щоб врятувати батька.

Серіал “Емілі в Парижі”

Дата виходу: 2 жовтня;

Жанр: драма, комедія;

Серіал “Емілі в Парижі” випустила кіностудія Netflix. Автори вирішили поєднати у одному кінопродукті драму та комедію. За серіалом, головна героїня Емілі родом з Америки, але отримала пропозицію переїхати у Париж, аби дослідити кіноіндустрію та стати її частиною. Там на неї чекають нові випробування, знайомства та романи.

Серіал “Мандалорець” (2 сезон)

Дата виходу: 30 жовтня;

Жанр: фантастика;

Наприкінці жовтня 2020 року на екрани вийде 2 сезон довгоочікуваного серіалу “Мандалорець”. Він пов’язаний із подіями у фільмах “Зоряні війни”, але розповідає іншу історію та період. Головним героєм став мандалорець-найманець, що живе у галактиці, на яку не діють закони Нової Республіки. Раніше він був представником могутньої раси воїнів. Однак зараз змушений самотужки виживати серед злодіїв та “другосортних” істот.

Серіал “Хелстром”

Дата виходу: 16 жовтня;

Жанр: хоррор, бойовик, фентезі;

У серіалі розповідають історію життя дітей серійного вбивці Хелстрома. Коли Деймон і Анна подорослішали, вони зрозуміли, що мають суперсили. Отож, влаштувалися на роботу для прикриття, а самі відчайдушно борються проти зла будь-якого рівня.

Серіал “Привиди маєтку Блай”

Дата виходу: 9 жовтня;

Жанр: хоррор;

Серіал створений кіностудією Netflix, тому трішки нагадує мотиви їхнього кінопроєкту “Привиди у будинку на пагорбі” (2 сезон вийде у жовтні). Події у серіалі відбуваються у маєтку британського лорда. Головною героїнею стала гувернантка, яку він найняв для своїх племінників. Згодом жінка розуміє, що діти поводять себе дуже дивно, а у особняку відбуваються містичні речі. Гувернантка дізнається, що її попередниця помирає за дивних обставин, тому вирішує у всьому розібратися.

Серіал “Хлопці що треба”

Дата виходу: 9 жовтня;

Жанр: драма;

Серіал став спільним проектом Disney та National Geographic. Події там відбуваються у період, коли космос та польоти із Землі були чимось нереальним та фантастичним. Згодом ця індустрія починає стрімко розвиватися та прогресувати. “Що означає бути першим астронавтом?” - ось головна ідея серіалу.

Серіал “Комедійний магазин”

Дата виходу: 4 жовтня;

Жанр: документальний;

Головним героєм цього серіалу стала зовсім не людина, а - місце. За основу кінострічки автори взяли легендарний клуб “Комедійний магазин”, де свого часу виступали такі знамениті коміки, як Джим Керрі, Луї Сі Кей, Біллі Крістал, Вупі Голдбег.

Серіал “Скасування”

Дата виходу: 25 жовтня;

Жанр: драма;

Цей серіал створений за мотивами книги Джина Ханффа Кореліца “Ти повинна була знати”. Головною героїнею стала досить успішна психотерапевтка Грейс Сакс, яка мала чудового чоловіка та дітей. Жінка вирішила випустити ще одну свою книгу про стосунки та шлюб, однак усе її життя перевернулося “з ніг на голову”. Одного дня до її будинку прийшли поліцейські і, як виявилося, вона жила зовсім не з ідеальним чоловіком.

Серіал “Шукачі істини”

Дата виходу: 31 жовтня;

Жанр: жахи, фантастика, комедії;

У центрі сюжеті цього серіалу зображують паранормальні явища. Головні герої - це мисливці, які вирішили знімати містичні події на камеру, аби заробити величезні статки. Доля надає їм нове випробування. Вони настільки близько підійшли до паранормального, що перед ними відкрилася світова таємниця, яка може призвести до апокаліпсису.

Читайте також: 9 модних трендів на сезон Осінь-2020, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прем'єри жовтня 2020 #серіали жовтня 2020 року #новинки жовтня 2020 #які фільми переглянути
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...