• Головна
  • Коли у школах Львівської ОТГ будуть осінні канікули
17:05, 1 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

Коли у школах Львівської ОТГ будуть осінні канікули

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

Перший місяць навчання вже позаду, і усі школярі з нетерпінням чекають осінніх канікул, які зазвичай припадають на кінець жовтня. У Львівській міськраді розповіли, коли ж проводитимуть осінні канікули у час пандемії коронавірусу та місцевих виборів. 

Як розповіла журналістці 032.ua начальниця міського Управління освіти Зоряна Довганик, керівники шкіл мають право самостійно встановлювати структуру навчального року. Однак у Львівській міськраді рекомендують провести осінні канікули упродовж останнього тижня жовтня. 

Зважаючи на ситуацію з пандеміює та початок місцевих виборів, Міністерство освіти та науки України рекомендує організувати канікули так, щоб вони почалися не пізніше 2 днів перед виборами та закінчилися не раніше трьох днів після виборів. Таке рішення прийняли, оскільки у багатьох школах Львівської ОТГ (30% від усіх шкіл) будуть виборчі дільниці. 

Також у Управлінні освіти ЛМР керівникам шкіл рекомендуюють перевести у цей період дітей на дистанційне навчання, а після закінчення виборів організувати канікули. Такі рекомендації важливі, оскільки діти матимуть змогу не контактувати з великою кількістю людей, які прийдуть голосувати за обраних кандидатів. 

Нагадаємо, 25 жовтня 2020 року в Україні відбудуться чергові місцеві вибори, де громадяни знову обиратимуть депутатів до міських та обласних рад, а також голів об’єднаних територіальних громад (мерів міст). Журналістка 032.ua зібрала інформацію про тих політиків, які були офіційно зареєстровані у виборчій гонці Львівською міською територіальною виборчою комісією (ТВК). Усього назбиралося 17 охочих стати міським головою Львова.

Читайте також: У Львові презентували виставку портретів "Королі і Люди", - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#осінні канікули у школах Львова #коли розпочнуться #Зоряна Довганик #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...