• Головна
  • Менеджер одного із банків Львова за кермом службового авто злетів у кювет, - ФОТО
Доповнено
11:31, 23 вересня 2020 р.
Надійне джерело

Менеджер одного із банків Львова за кермом службового авто злетів у кювет, - ФОТО

Доповнено
Фото умовне / з відкритих джерел

Фото умовне / з відкритих джерел

22 вересня вночі у Винниках на вулиці Галицькій, 12 трапилася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль Volkswagen з'їхав у кювет. Відомо, що за кермом перебував менеджер одного із банків Львова. 

Як повідомила речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій у коментарі редакції 032.ua, правоохоронці у кюветі виявили автомобіль Volkswagen Polo із численними механічними пошкодженнями. Поруч була пошкоджена електроопора. Водія на місці пригоди не було. 

Очевидці події зазначили, що водій пішов у невідомому напрямку. Згодом вдалося встановити, що ним виявився 41-річний мешканець Винник. Водій перебував вдома. Під час спілкування із ним виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Однак він відмовився пройти огляд на стан сп'яніння. Чоловік від медичної допомоги відмовилася.

Правоохоронці на водія склали відповідні адміністративні протоколи за ст. 124, ст. 122-4, ч.1 ст. 130 Кримінального кодексу України. 

Доповнено. Як видно із фото очевидців, потрапив у пригоду автомобіль із написом KredoBank. У коментарі кореспондентці 032.ua фахівець із комунікацій "Кредобанку" Віктор Гальчинський розповів, що це службовий автомобіль банку. За кермом перебував менеджер одного з відділень Львова. За словами водія, він не впорався із керуванням. Наразі перебуває у медзакладі. 

Фото з місця події / Варта1

Нагадаємо, 21 вересня на автодорозі Львів - Краковець внаслідок наїзду постраждала дворічна дівчинка внаслідок наїзду скутера. 

Читайте також: У лікарні Львівської залізниці новий очільник: що відомо

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ДТП #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...