• Головна
  • У лікарні Львівської залізниці новий очільник: що відомо
Доповнено
16:22, 23 вересня 2020 р.
Надійне джерело

У лікарні Львівської залізниці новий очільник: що відомо

Доповнено
Фото: Центр охорони здоров'я АТ "Укрзалізниця", фейсбук

Фото: Центр охорони здоров'я АТ "Укрзалізниця", фейсбук

20 вересня стало відомо, хто став новим очільником Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті. Відтепер генеральний директор лікарні - Володимир Рижковський.

За даними пресслужби "Укрзалізниці", він переміг у відкритому відборі кандидатів на посади генеральних директорів, який відбувся 10 вересня цього року. Відбір проходив у два тури: спочатку комісія вивчала резюме та Програми розвитку відомчих лікарень, потім була співбесіда та захист Програм потенційних топ-менеджерів.

Кореспондентці 032.ua у пресслужбі Центру охорони здоров'я АТ "Укрзалізниця" повідомили, Володимир Рижковський займатиметься стратегічним плануванням, господарчою та економічною діяльністю. Він кандидат медичних наук, доцент. Має дві вищі освіти. У 1994 році закінчив лікувальний факультет Львівського медичного інституту.  У 2009 році - факультет фізичної реабілітації Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука. 

Загальний стаж роботи становить 30 років. Має досвід роботи на керівних засадах. Упродовж року член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Автор і співавтор біля 70 наукових праць в царині хірургії, фізичної реабілітації та медичної освіти.

Зазначимо, Львівська клінічна лікарня на залізничному транспорті розташована на вулиці Івана Огієнка, 5. Вона являється базовим медичним центром на Львівській залізниці. 

Фото: Володимир Рижковський, фейсбук

Фото: Володимир Рижковський, фейсбук

Нагадаємо, Володимир Зеленський присвоїв почесне звання чотирьом представникам Львівської області. пропонуємо дізнатися, кого нагородили.  

Читайте також: Як курсуватимуть трамваї та маршрутки у Львові під час ремонту вулиці Бандери

За даними пресслужби "Укрзалізниці"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #"Львівська_залізниця" #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,84
EUR
42,80
42,85
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...