• Головна
  • Учасники АТО і ООС висловили протест начальнику Галицької митниці у Львові, - ВІДЕО
12:46, 18 вересня 2020 р.
Надійне джерело

Учасники АТО і ООС висловили протест начальнику Галицької митниці у Львові, - ВІДЕО

Фото - 032.ua

Фото - 032.ua

18 вересня о 12:00 на вулиці Костюшка, 1 у Львові пікетували учасники АТО/ООС та ветерани війни. Військовослужбовці висловили протест начальнику Галицької митниці, яка об'єднує митні структури Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської області, Володимиру Цабаку.

Як передає 032.ua, учасники акції заявили, що посадовець безпідставно звільнив із роботи їхніх побратимів, які захищали Батьківщину на війні. Відтак, атовці прийшли під стіни митниці, щоб висловити підтримку звільненим учасникам АТО та показати свою громадянську позицію.

За місяць до звільнення працівникам митниці надіслали повідомлення про майбутні кадрови зміни. Атовці запевняють, що про проблему знало керівництво області, депутати Львівської облради та інші високопоставлені особи, але рішення не знайшли. Багато звільнених учасників АТО мають сім'ї, неповнолітніх дітей, що додатково обурює пікетувальників.

Активісти прийшли до будівлі на Костюшка з плакатами "Шмигаль, недоторканними можуть бути тільки патріоти", "Львів захистить своїх захисників", "Пане Цабак, патріотизм завжди в моді" та іншими. Організатори події виступили з короткою промовою, а на завершення учасники проскандували "Ганьба" начальству митниці та запалили фаєра.

Нагадаємо, Володимира Цабака призначили керівником Галицької митниці у листопаді 2019 року. Це викликало серію пікетів зі сторони громадських активістів, а вже у січні в його службовому кабінеті та вдома здійснили обшуки працівники ДБР та прокуратури. Додамо, що після реформи митниці за кілька місяців одночасно звільнили понад 200 працівників.

Читайте також: Де був та що робив Володимир Зеленський у Львові та області: візит президента України у фото та відео

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львівщина #Галицька митниця #Цабак #Львівська митниця #атовці #учасники АТО і ООС #звільнення митників
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...