• Головна
  • У Львові затримали чоловіка, який повідомив про неправдиве замінування трамваю маршруту №3
13:03, 16 вересня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові затримали чоловіка, який повідомив про неправдиве замінування трамваю маршруту №3

Фото: пресслужба поліції Львівщини

Фото: пресслужба поліції Львівщини

16 вересня близько 06:30 поліцейським повідомив невідомий, що один із трамваїв, який за кілька хвилин проїжджатиме вулицею Академіка Сахарова у Львові, замінований. На місці події працювали правоохоронці. Із трамваю евакуювали близько 30 пасажирів та водія.

За даними пресслужби поліції Львівщини, поліцейські обстежили відповідний трамвай маршруту №3 та не виявили жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів. Відомо, що неправдиве повідомлення про замінування надав 49-річний львів’янин. 

Триває досудове розслідування. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від двох до шести років позбавлення волі. 

Нагадаємо, 15 вересня у Львові на перехресті вулиць Мазепи — Миколайчука трапилася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок події постраждав пішохід. Пресслужба патрульної поліції Львівщни опублікувала відео, на якому зафіксовано момент пригоди.

За даними пресслужби поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #пригоди #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...