• Головна
  • Яким буде Левандівське озеро після оновлення, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
18:08, 9 вересня 2020 р.
Надійне джерело

Яким буде Левандівське озеро після оновлення, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Фото - ЛМР

Фото - ЛМР

9 вересня в управлінні екології та природних ресурсів представили концепцію реконструкції озера на Левандівці. Водойму планують поділити на дві зони для активного та пасивного відпочинку. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, над озером плануюють побудувати терасу разом з пляжною зоною та пішохідним мостом. Також там буде встановлений дитячий майданчик та набережна для прогулянок

Директор комунального підприємства "Зелений Львів" Володимир Данилюк зазначив, що управління екології шукає гроші на реалізацію проекту, тому відповідні роботи по реконструкції плануюють почати вже з наступного року. 

Також, у проекті закладене облаштування екозони та бігової доріжки. Натомість мер Львова Андрій Садовий наголосив, що проект затвердять тоді, коли місцеві мешканці одобрять план реконструкції Левандівського озера. 

Нагадаємо, що 7 вересня на засіданні сесії Львівської міськради депутати надали дозвіл на підготовлення документації, за наслідком якої мають створити парк у Рясному. Зокрема, повинні об’єднати території між озерами у Рясному-1, у Рясному-2 та зелену територію довкола.

Читайте також: Пекарську перетворять на "вулицю для всіх", - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Матеріал підготовлено на основі повідомлення з сайту ЛМР

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#реконструкція Левандівського озера #який матиме вигляд #Левандівське озеро #реконструкція #яким буде #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...