• Головна
  • У Києві напали на співака DZIDZIO: що відомо
16:05, 7 вересня 2020 р.
Надійне джерело

У Києві напали на співака DZIDZIO: що відомо

Фото умовне / tsn.ua

Фото умовне / tsn.ua

У неділю, 6 вересня, вночі у Києві на вулиці Стрілецькій у Шевченківському районі напали на популярного співака із Львівщини Михайла Хому. Він відомий під псевдонімом DZIDZIO. Зловмисники обікрали виконавця та розпилили йому в обличчя сльозогінний газ. 

Про це у коментарі кореспондентці 032.ua повідомив інспектор відділу комунікації поліції Києва Іскра Олександр. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст 185 (крадіжка) ККУ та за ч. 1 ст 125 ККУ (легкі тілесне ушкодження). Наразі правоохоронці встановлюють обставини події. У пресслужбі поліції інших деталей пригоди не вказують. 

У пресслужбі виконавця кореспондентці 032.ua підтвердили, що відповідний інцидент відбувся. При цьому, наразі утрималися від будь-яких коментарів із приводу події.  

Довідково. Гурт DZIDZIO створили у місті Новояворівськ Львівської області у 2009 році. Із 2017 року гурт складається із чотирьох музикантів. Зокрема, Дзідзьо, Лямур, Аґрус та Румбамбар.

Михайло Хома (Дзідзьо) народився у селі Бортники Жидачівського району Львівської області. Це український актор та співак, фронтмен гурту DZIDZIO. Заслужений артист України із 2020 року.

Читайте також: У Львові водій таксі Bolt розпилив газ в обличчя 14-річної пасажирки: батьки розповіли про стан дівчини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #квадіжка #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...