• Головна
  • 10 сучасних пентхаусів з неймовірним краєвидом, - ФОТО
11:06, 7 вересня 2020 р.
Надійне джерело

10 сучасних пентхаусів з неймовірним краєвидом, - ФОТО

Фото: archdaily.com

Фото: archdaily.com

Нерухомість - була та є однією із речей на світовому ринку, яка користується найбільшим попитом. У той час як звичайні люди збирають гроші на квартиру в новобудові, багатії можуть дозволити собі неймовірні пентхауси з цікавим дизайном та краєвидами, від яких перехоплює подих. Редакція 032.ua пропонує ознайомитися з добіркою вражаючих пентхаусів, які спорудили в різних куточках планети.

PANO Penthouse

Цей трирівневий пентхаус розташований у одному з найвищих хмарочосів Бангкока (Таїланд), на 53 - 55 поверхах. Звідси можна побачити неймовірний міський пейзаж. Дизайн реалізував Ayutt Mahasom у 2014 році. Серед іншого, у приміщенні є басейн, тераса і сад.

432 Park Avenue Condominiums

Нью-Йорк славиться своїми хмарочосами. Одним із найвищих у світі є дім 432 Парк-авеню, поблизу Центрального парку. Будівля, незважаючи на увесь масштаб, виглядає елегантно, тож не дивно, що архітектори шукали цікаві рішення: перші квартири розмістили на висоті 100 метрів. “Візитівкою” квартир у хмарочосі є великі панорамні вікна 3х3 метри. 

520 West 28th 

Цей розкішний пентхаус спроєктувала Заха Хадід (Zaha Hadid). У комплексі є лише 39 квартир з неймовірними зручностями, дизайном та краєвидом. Помешкання цілком обладнані панорамними вікнами і відкривають урбаністичні пейзажі Нью-Йорка.

De Rotterdam Suite

У Нідерландах 2015 року звели пентхаус De Rotterdam Suite. Місто Роттердам відоме своїми хмарочосами, які є найбільшими в країні. Цей - один із таких, розташований на 43 поверсі, на висоті 143 метри й облаштований у стилі лофт. Власники помешкання можуть милуватися краєвидами міста з 35-метрових панорамних вікон.

Broadway Penthouse

Цей пентхаус спорудив у Нью-Йорку ще у 2008 році Джоель Сандерс із Joel Sanders Architect. Особливістю інтер’єру є урбаністичний сад та використання рослинних елементів у декорі. На даху також є вихід на відкриту терасу з видом на Манхеттен.

Ecopark

2016 цікавим пентхаусом потішили і мешканців В’єтнаму. Бюро i.House Architecture and Construction запропонували доволі просторий дизайн у обмеженому просторі. В інтер’єрі врахували усі потреби майбутніх мешканців та дозволили насолоджуватися урбаністичним краєвидом навіть під час прийому ванни.

Penthouse Apartment 

Практичні німці полюбляють ревіталізувати у щось корисне навіть промзони. Так у 2010 році у Білефельді занедбану фабрику перетворили на житловий комплекс із 51 квартирою. Новий дизайн лише віддалено нагадує про старий функціонал будівлі, зате мешканці можуть тепер насолоджуватися прекрасними краєвидами.

Penthouse Rotterdam

Ще один цікавий пентхаус облаштували в Роттердамі 2016 року. Але цього разу він розташований не у хмарочосі, а в перепланованій кам’яниці. Типовий для місцевості будинок з 1920-х років трансформували у розкішні апартаменти з терасою на даху, спа, сауною та басейном.

Penthouses and Rooftop Terrace

Неймовірні урбаністичні рішення пропонують архітектори Данії. Цей пентхаус із цікаво облаштованою терасою на даху розташований у модному молодіжному районі Норребро у Копенгагені. Великі міста, навіть у скандинавських країнах, відчувають брак зелених зон. Облаштувавши одну на даху житлового дому, архітектор намагався виправити ситуацію. Доступ до “внутрішнього саду” мають власники трьох пентхаусів по сусідству.

JMF Residence

Вражаючою архітектурою можуть похвалитися і у Бразилії, де розташований цей пентхаус. Звела його у 2012 році Ivan Rezende Arquitetura. Із двоповерхового пентхаусу відкриваються захоплюючі краєвиди на озеро Родрігу-де-Фрейташ та ботанічний сад у Ріо-де-Жанейро. У інтер’єрі природні ландшафти з панорамних вікон вдало поєднуються з білизною інтер’єру, роблячи приміщення не лише просторим, але й дуже світлим.

Фото: archdaily.com, streeteasy.com, dezeen.com

Читайте також: Хто такий Гартман Вітвер і де у Львові можна побачити його роботи, - ВІДЕО, ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #архітектура #краєвид #пентхаус
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...