• Головна
  • У Львові сніг іде, а техніка виходить з ладу
11:59, 14 березня 2013 р.

У Львові сніг іде, а техніка виходить з ладу

Снігоприбиральні машини на вулицях міста працюють в інтенсивному режимі, однак часто стаються поломки. Відтак, як повідомляють у Франківській районній адміністрації, сьогодні зранку вийшли з ладу 2 одиниці техніки.

«Зараз вулиці району прибирає 3 піскосії та 2 підмітальних трактори, однак зранку 2 одиниці техніки зазнали поломок. На даний час вони вже працюють»,- повідомив Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації.

У Залізничному районі працює 4 піскорозкидувачі та 1 трактор. З обіду, коли сніг буде накопичуватись, на дороги випускатимуть ще 4 підмітальні машини. Вночі на вулицях району працювали 4 посипальні машини.

На Сихові вночі вулиці прибирали 5 підмітальних та 3 піскорозкидувальні машини.

«Станом на ранок  район прибирають 7 одиниць підмітальної техніки та 3 піскорозкидувачі. В резерві на день ще є 2 грейдери, також 3 самоскиди забирають сніг із зупинок», - повідомляють у відділі комунального господарства Сихівської районної адміністрації. 

«Вночі піскорозкидувачі працювали на підйомах і спусках, а також на перехрестях. Зараз по другому колу машини забезпечують протиожеледними засобами такі небезпечні ділянки, а також прямі ділянки доріг. Зараз у районі працює 2 підмітальні трактори та 5 піскорозкидувачів», - повідомив Юрій Равлик, начальник відділу комунального господарства Личаківського району.

Відтак, мешканців просять користуватись громадським транспортом та не паркувати машини на тротуарах, щоб не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки та двірників. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,74
42,79
PLN
9,83
9,87
Оголошення
live comments feed...