• Головна
  • У Львові відбудеться театральний фестиваль "Кіт Ґаватовича": коли та де
11:04, 20 серпня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові відбудеться театральний фестиваль "Кіт Ґаватовича": коли та де

Афіша фестивалю

Афіша фестивалю

Із 2 по 5 вересня у просторі Lem Station (вул. Вітовського, 57) відбудеться 5-ий Театральний фестиваль "Кіт Ґаватовича". Цього року провідною темою події стануть "Тоталітарні особистості".

Як розповіли організатори події, у програмі заходу - виступи театру ЦСМ "Дах", зокрема камерна опера "Стус: Перехожий"; бранч з Тетяною Микитенко, лекція-відкриття від Володимира Бєглова, трансляція “Леді Макбет Мцанського повіту”, вистава "Декалог" від Ростислава Лози та Стаса Дем'янчука, виставка про Леся Курбаса від Олександра Грехова, екскурсії тоталітарними стежками від Ольги Купчинської-Лідовської, Аліки Разнер та інші події.

"Цього року ми порушуємо тему тоталітаризму в його індивідуальних проявах у нашому звиклому житті. Це фізичне та психологічне насильство, нетерпимість до інакомислячих, загроза свободі думки та тиск радянської спадщини, що досі деформує і шкодить нашому суспільству. Театр може виконувати терапевтичну функцію і допомагати людям виходити із травматичного досвіду. У нас є достатньо мислячих людей, аби запустити механізм одужання, очищення та переусвідомлення досвіду гніту від тоталітарних проявів. Ми будемо ділитись своїми історіями, провокувати дискусії і дивитись вистави, слухати лекції, обговореняя, ходити по тоталітарних стежках , аби осмислити насильство, тоталітаризм і травму", - додали творці "Кота Ґаватовича".

Читайте також: Анімацію з усього світу покажуть у Львові в рамках туру фестивалю LINOLEUM, - ПРОГРАМА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #театр #культура #Кіт Ґаватовича
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,42
EUR
42,83
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...