• Головна
  • Рюкзаки 1 Вересня - найкращий вибір люблячих батьків
Новини компаній
17:00, 19 серпня 2020 р.

Рюкзаки 1 Вересня - найкращий вибір люблячих батьків

Новини компаній

Всім батькам дуже важливе здоров'я своїх дітей. Правда навіть незважаючи на це далеко не завжди в процесі вибору необхідних для школи товарів, зокрема рюкзаків, ми з вами звертаємо увагу на їх безпеку для здоров'я маленьких людей.

Як би там не було, а купуючи своїй дитині рюкзак для школи важливо звернути увагу не тільки на гарний дизайн і яскравий зовнішній вигляд, а й також на наявність жорсткого каркаса, який дозволить рівномірно розподілити навантаження по спинці дитини. Адже, як відомо, ігнорування цього правила гарантовано призведе до порушення постави.

Горбатість і сутулість - це не тільки естетично некрасиво, але і ще небезпечно оскільки такі проблеми викликають проблеми зі здоров'ям, а саме: больові відчуття і дискомфорт в різних відділах хребта. Крім того, дані проблеми ведуть до порушення роботи серця, органів дихання, швидкої стомлюваності і ряду інших проблем.

Саме тому, дорогі батьки, якщо ви хочете, щоб ваша дитина успішно уникнула вищезгадані проблеми, підбирайте портфель усвідомлено і з усією притаманною вам серйозністю. Зокрема, сьогодні хочемо запропонувати вашій увазі сучасні рюкзаки 1 Вересня, які відрізняються від інших торгових марок цілим рядом позитивних переваг.

Рюкзаки і ранці 1 Вересня

Рюкзаки і ранці 1 Вересня

Головні переваги рюкзаків для школи від ТМ 1 Вересня

Перш за все зазначимо, що ортопедичний каркасний рюкзак для першокласника, виробництва всесвітньо відомого бренду 1 Вересня, дозволить правильно утримувати спину завдяки наявності у нього:

  • спеціальної щільної дихаючої спинки, яка виготовлена з полімерного матеріалу, що не перешкоджає циркуляції повітря (іншими словами спина під цим рюкзак не буде потіти);
  • рюкзаки мають правильну анатомічну форму спинки, яка в свою чергу дозволяє утримувати лопатки в тому ж положенні, в якому вони знаходяться в стані спокою;
  • портфелі 1 Вересня оснащені досить широкими лямками, в які додатково вшиті спеціальні прогумовані вставки, що допомагають їм не з'їжджати під час руху;
  • крім того, завдяки наявності жорсткого каркаса виходить рівномірно розподіляти навантаження в процесі пересування і тим самим не давати можливості зошитам і підручникам з'їжджати на одну сторону.
Шкільні рюкзаки 1 Вересня

Шкільні рюкзаки 1 Вересня

Кожен окремий ранець торгової марки відрізняється привабливим оформленням, красивою гамою кольорів, міцним покриттям і наявністю світловідбивачів, які видно водіям у темний час доби. До речі саме відбивачі є важливим критерієм забезпечення безпеки дитини під час переходу проїжджої частини.

Ще одна перевага такого виробу, як рюкзак шкільний 1 Вересня – це, звичайно ж, зручність його використання: практичне, комфортне і продумане розподілення простору всередині; блискавка, яка легко ковзає; наявність бічних кишень для різного дріб'язку. До речі, рюкзаки 1 Вересня виробляються не тільки для дівчаток, але і для хлопчиків.

Де саме придбати відмінний рюкзак від відомого виробника

Якщо ви поставили собі за мету покупки шкільного ранця для першокласника, радимо вам звернути свою увагу на асортимент, представлений в популярному українському інтернет-магазині «Віват, Канцелярія!» (Сайт - VV.ua). Тут до уваги всіх бажаючих представлений воістину чудовий вибір виробів для школи і не тільки, причому абсолютно різних видів:

  • рюкзаки для підлітків;
  • рюкзаки дошкільні м'які безкаркасні у вигляді м'яких іграшок;
  • каркасні рюкзаки для діток молодших класів і для середньої школи;
  • спортивні рюкзаки;
  • рюкзаки для дорослих і для прогулянок по місту для молоді.
Рюкзаки для школы

Рюкзаки для школы

Доречі, ціна на рюкзаки торгової марки є більш ніж доступною. Тому не витрачайте часу дарма і приступайте до пошуку рюкзака для школи на перший клас прямо зараз!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...