• Головна
  • У притулку "Домажир" поселять два нових ведмеді
17:06, 12 серпня 2020 р.
Надійне джерело

У притулку "Домажир" поселять два нових ведмеді

Фото умовне / wikipedia.org

Фото умовне / wikipedia.org

У середу, 12 серпня, у ведмежому притулку "Домажир" поселять два нових ведмеді. Минулого року їх конфіскували із Покровського зоопарку у Донецькій області. Тимчасово вони були на перетримці у місті Василівка на Запоріжжі. 

Про це розповіла у коментарі кореспондентці 032.ua керівниця служби по догляду за тваринами притулку "Домажир" Наталя Галайков. Забирають до притулку 5-річну самку Аню та 6-річного самця Потапа, якого з часом назвуть по-іншому. Вони будуть постійними жителями. Для них підготували адаптаційні вольєри. Ведмеді деякий час звикатимуть до притулку, до доглядальників за тваринами. Для них розроблять раціон та проведуть медичний огляд. 

За словами Наталі Галайкової, вже три ведмедя забрали із зоопарку Покровська. На початку 2019 працівники "Домажиру" поселили до притулку ведмедицю Ласку. 

Довідково. Притулок "Домажир" – рекреаційний центр для порятунку бурих ведмедів, заснований за підтримки Міжнародного фонду "Чотири лапи". Він розташований за 20 км від Львова. 

Нагадаємо, у Львові планують створити новий парк у мікрорайоні Рясне. Об’єднати території між озерами у Рясному-1, у Рясному-2 та зелену територію довкола. Це має бути місце для відпочинку жителів міста.  

Читайте також: Які університети Львова потрапили у рейтинг найкращих у 2020 році

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #"Домажир" #ведмеді #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,77
39,82
EUR
42,77
42,82
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...