• Головна
  • Водій BMW скоїв потрійну ДТП біля Львова: постраждали 8 людей, - ФОТО
10:22, 12 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Водій BMW скоїв потрійну ДТП біля Львова: постраждали 8 людей, - ФОТО

Водій BMW скоїв потрійну ДТП біля Львова: постраждали 8 людей, - ФОТО

11 серпня близько 19:30 на трасі Київ-Чоп у Пустомитівському районі трапилася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися три автомобілі. Внаслідок події постраждали восьмеро осіб. 

Про це повідомили пресслужбі поліції Львівщини. 26-річний водій авто BMW, житель Одеси, не впорався із керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Відтак, здійснив зіткнення із автомобілями Citroen, яким керував 64-річний мешканець Жовківського району та Toyota, за кермом якого перебував 59-річний мешканець Тернопільської області.

Відомо, що постраждали водії BMW та Toyota, а також шестеро пасажирів транспортних засобів, серед яких 13-річний хлопець, пасажир Toyota.

Проводиться досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють обставини події. За фактом слідчі  відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання,передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 10 серпня на автодорозі Миколаїв - Жидачів - Калуш у селищі Журавно Жидачівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Нетверезий водій  "ВАЗ 21114" "лоб в лоб" зіткнувся з авто Volkswagen.

Читайте також: Чи тестуватимуть в Україні вчителів на COVID-19 перед новим навчальним роком

За даним пресслужби поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ДТП #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...