• Головна
  • Чи тестуватимуть в Україні вчителів на COVID-19 перед новим навчальним роком
11:12, 8 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Чи тестуватимуть в Україні вчителів на COVID-19 перед новим навчальним роком

Фото умовне / з відкритих джерел

Фото умовне / з відкритих джерел

У суботу, 8 серпня, під час традиційного онлайн-брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов розповів про тестування вчителів на коронавірус в Україні. Зокрема, у яких випадках його будуть проводити. 

Як повідомляє кореспондентка 032.ua, Максим Степанов зазначив, що проходження тестування на коронавірус для вчителів перед навчальним роком не передбачено. За його словами, у цьому немає потреби. Однак, його проводитимуть працівникам закладів освіти у двох випадках. Виключно, якщо є симптоми хвороби, або ж вчитель контактував із підтвердженими хворими на COVID-19.

Зазначимо, безкоштовно ПЛР-тест роблять особам, які мають симптоми коронавірусної інфекції. Для цього потрібно звернутися до сімейного лікаря або у "швидку". За потреби, медик призначить проходження тесту. Безкоштовно роблять також людям, які мали близькі контакти із підтвердженими хворими на COVID-19. Проводять також медпрацівникам один раз на два тижні та працівникам Нацполіції.  

Загалом пройти ПЛР-тестування можуть всі бажаючі, але не безкоштовно. Кореспондентка 032.ua дізналася, у які приватні лікарні Львова жителі можуть звернутися, щоб їм провели  ПЛР-тестування та скільки це коштуватиме

Читайте також: "Епідситуація у Львові дозволяє відкрити заклади середньої освіти", - Довганик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #коронавірус #навчальний_рік #школа #вчителі #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...