• Головна
  • Львів'яни вийдуть на пікет з вимогою створити притулок для тварин
13:17, 7 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Львів'яни вийдуть на пікет з вимогою створити притулок для тварин

Архівне фото 032.ua

Архівне фото 032.ua

У неділю, 9 серпня, о 12:00 на площі Ринок у Львові зоозахисники влаштують чергову акцію протесту. Вимагатимуть від влади створити притулок для тварин.

Як повідомили організатори події, 15 липня уже організовували подібну акцію, після чого двічі зустрілися зі заступницею мера Львова та начальником управління житлового господарства. Втім, результати перемовин не влаштували львів'ян, тому вони знову вимагатимуть створити притулок для бездомних тварин у місті.

"Наша вимога була дорожня карта притулку, де мало першочерговим бути: будівництво притулку для тварин, проте взамін отримали на аркуші а4 план крематорію, адопції та грумінгу. Тому ми знову виходимо на акцію, щоб таки домогтись притулку для безпритульних тварин", - зауважили зоозахисники.

Нагадаємо, раніше 032.ua розповідав про акцію зоозахисників та вимоги, які вони ставили до влади. Тоді в.о. директора ЛКП "Лев" Андрій Пінчук розповів, що підприємство виступає за будівництво муніципального центру для тварин на вулиці Шевченка. Окрім центру адопції, там планують облаштувати й відповідну інфраструктуру - сучасну клініку, де надаватимуть послуги стерилізації, вакцинації та лікування тварин; грумінг-кабінет, центр кремації, оскільки у Львові зараз немає визначеного місця для поховання улюбленців, а закопування їх у парках чи лісах шкодить екології.

Читайте також: Як у Львові день народження "Запорожця" святкували, - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #притулок для тварин #пікет #зоозахист #ЛКП "Лев"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...