15:57, 6 березня 2013 р.

У Львові взялися за дороги

Районні адміністрації розпочали ямковий ремонт гарячим асфальтом у зв’язку з покращенням погодних умов. В першу чергу ремонтують великі гостроаварійні ями. Якщо погода погіршиться, ремонт малих вибоїн можуть перенести на середину березня.

Як повідомляє заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин, гостроаварійні ями на магістралях району ліквідовано. Відтак, по вул. Науковій, вул. В. Великого та вул. Антоновича станом на сьогодні великі ями поремонтовані. Також, планується ямковий ремонт малих вибоїн на вул. Єфремова.

«На даний момент ми ліквідовуємо гостроаварійні ями на вул. Старознесенській, вул. Новознесенській, вул. М. Кордуби та вул. Заклинських. Подальший ямковий ремонт може відтермінуватися через  погодні умови. Але поки погода хороша – працюємо», – зазначає Юрій Равлик, начальник відділу комунального господарства Личаківської районної адміністрації.

У Залізничному районі ремонт гостроаварійних ям провели на вул. Кузневича, вул. Петлюри та на Левандівці. Також, ведуться роботи у Галицькому, Шевченківському та Сихівському районах міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...