• Головна
  • Моторошна автотроща біля Львова: серед потерпілих було 2 дітей, - ФОТО
15:08, 27 липня 2020 р.
Надійне джерело

Моторошна автотроща біля Львова: серед потерпілих було 2 дітей, - ФОТО

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

27 липня близько 13:23 неподалік Буська, біля с. Дубина сталася дорожньо-транспортна пригода. За попередніми даними, зіткнулися автомобілі Lexus та "Нива".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Львівської міської ради та керівник “Варта 1” Ігор Зінкевич. З фото видно, що авто розбиті вщент, а їх уламки розкидані по усій дорозі. За даними очевидців, в аварії є постраждалі. Зараз їх кількість уточнюється. За словами Ігора Зінкевича, у лікарню госпіталізували двох дітей і водія Lexus. Усі вони у тяжкому стані. 

Зараз на місці події працюють лікарі, що надають допомогу потерпілим. Правоохоронці встановлюють особи потерпілих. Надалі інформація буде оновлюватись.

За даними пресслужби ГУ НП Львівщини, спочатку зіткнулися автомобілі "Lexus" з автомобілем ВАЗ-2121 "Нива", які після цього зачепили ще вантажний автомобіль "RENAULT Magnum". Внаслідок ДТП постраждав водій та три пасажири автомобіля "Lexus" (дані встановлюються), яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Бродівську центральну районну лікарню.

Нагадаємо, що 25 липня близько 08:50 у Львові на вулиці Городоцькій трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Range Rover збив чоловіка, який переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Читайте також: Сьогодні минуло 18 років від Скнилівської трагедії: історія події 2002 року

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #Львівщина #Буськ #автотроща #Лексус #Нива
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...