• Головна
  • Львівські судді придбали апарат інтенсивної терапії для Центру легеневого здоров'я
16:17, 14 липня 2020 р.
Надійне джерело

Львівські судді придбали апарат інтенсивної терапії для Центру легеневого здоров'я

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

8 липня Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр, відомий також як Центр легеневого здоров'я на вулиці Зеленій, 477 отримав нову техніку. Апарат інтенсивної терапії уже ввели в експлуатацію. Придбали його за кошти львівських суддів та представників органів системи правосуддя.

Як повідомили у Восьмому апеляційному адміністративному суді, з 23 березня на Львівщині тривала благодійна акція "Судді - не байдужі". Її влаштували за ініціативою голів апеляційних судів з місцем розташування у місті Львові. Йдеться про Західний апеляційний господарський, Восьмий апеляційний адміністративний та Львівський апеляційний суди.

У межах акції збирали кошти з судді та представників органів системи правосуддя Львівщини для закупівлі апарату інтенсивної терапії. Вартість високоточного апарату штучної вентиляції легень ORICARE-V8600 становить 780 тис. грн. Він повністю відповідає положенням Технічного регламенту щодо медичних виробів, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 02.10.2013 №753, і має сертифікат.

Тепер ним зможуть скористатися медики Центру легеневого здоров'я у Львові для лікування пацієнтів. Організатори акції висловили щиру вдячність усім, хто долучився до участі у зборі коштів, за активну життєву позицію, небайдужість та підтримку.

Нагадаємо, наприкінці 2019 року судді Львівщини відмовилися від корпоративу і натомість допомогли військовому госпіталю.

Читайте також: Чи змогли б ви скласти ЗНО з історії України, - ТЕСТ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львівщина #судді #акція #благодійність #Центр легеневого здоров'я #апарат ШВЛ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...