• Головна
  • На вулиці Садовій добудують торговий центр, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
13:08, 10 липня 2020 р.
Надійне джерело

На вулиці Садовій добудують торговий центр, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

На вулиці Садовій добудують торговий центр, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

У Львові на вулиці Садовій, 2а планують добудувати незавершений об’єкт будівництва. Споруду, яка збудована на 58%, ТзОВ “Інсула Інвест” планує перетворити у торговий центр із трансформаторною підстанцією. “Добро” на реконструкцію дав виконком Львівської міськради 10 липня.

Як передає 032.ua, головний архітектор міста Антон Коломєйцев запевнив, що змін зовнішніх геометричних розмірів фундаменту не буде. Забудовник обіцяє облаштувати територію і довкола торгового центру з урахуванням паркомісць, покращити благоустрій. Попередньо, новий торговий центр матиме до 9,5 метрів у висоту. Розміщений від буде у зоні Г-6 із функціональним призначенням “торговельні зони”.

Мер Львова Андрій Садовий у свою чергу запропонував забудовникам підписати “моральний лист”, який підготує управління архітектури міста. Тим самим підприємці мають погодити, що виконають усе заплановане без непередбачених змін у проєкті та самовільних добудов тощо.

Візуалізація майбутнього торгового центруВізуалізація майбутнього торгового центруВізуалізація майбутнього торгового центруВізуалізація майбутнього торгового центруВізуалізація майбутнього торгового центруВізуалізація майбутнього торгового центруВізуалізація майбутнього торгового центруВізуалізація майбутнього торгового центру

За даними системи YouControl, ТОВ “Інсула Інвест” зареєстроване у червні 2015 року на вулиці Сахарова, 52. Керівником вказаний Сергій Ковальов. Кінцевим бенефіціаром є львів’янин Олександр Берба і АТ “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Акорд”. Компанія спеціалізується на організації будівництва, завершенні будівництва, діяльності агентств нерухомості й консультаціях з питань комерційної діяльності й керування. 

Зазначимо, що адреса компанії “Інсула Інвест” - вул. Сахарова, 52 - це скандально відомий “будинок Терлецького” у Львові. Торік у місті розгорілася дискусія, чи варто будувати “інноваційний офісний центр” на місці “існуючої старої забудови”. Опоненти айтішників зазначили, що будівля добре збереглася та є окрасою вулиці Сахарова. А Михайло Терлецький, колишній власник споруди, був непересічною особою для історії Львова, адже він був відомим меценатом та власником аптеки “Під чорним орлом”, яка зараз є популярним музеєм.

Читайте також: Скільки заробляє Андрій Садовий і його заступники у Львівській міській раді

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #торговий центр #візуалізація #Інсула Інвест #забудова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...