• Головна
  • 9 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО
12:09, 6 липня 2020 р.
Надійне джерело

9 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО

9 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО

На базі ЛКП "Лев" перебує 9 новеньких собачок, які шукають свою сім'ю. Усі вони провакциновані та готові знайти "свою" людину. Редакція 032.ua пропонує познайомитися ближче з кожною тваринкою.

Лука

Лука

Лука

2-річного Луку знайшли на вулиці Лукаша. Маленький і розгублений собачка спершу не довіряв людям. Зараз заспокоївся, став більш лагідним та готовий знайти родину.

Золтон

Золтон

Золтон

Солідний пес Золтон має уже 8 років. Великий та добрий собака, дуже дружній. Пройшов процедури грумінгу. Під час відлову мав на собі ошийник, тож ймовірно, що у нього є господар.

Бендер

Бендер

Бендер

10-річний Бендер гуляв Левандівкою. Також був з ошийником, і скоріш за все - господаря. Пес гуляє на повідку, акуратно їсть і довіряє людям.

Цера

Цера

Цера

Цері 2 роки - це молода дівчинка, яка не дуже довіряє людям. Зараз проходить заняття з кінологом і навчилася гуляти на повідку. Мила собачка стане відмінною компаньйонкою для тих, хто її любитиме.

Оливка

Оливка

Оливка

4-річна хитра собачка, яка любить попоїсти. Добра та приємна тваринка, що гуляла Левандівкою. Доволі незалежна собака, яка тільки вчиться гуляти на повідку й правила "собачого етикету".

Рейн

Рейн

Рейн

3-річний ефектний пес із хорошим голосом. Розумний, чуйний та емоційний собака. Стане відмінним другом для майбутнього господаря.

Матільда

Матільда

Матільда

Знана собака у Шевченківському районі. Має 5 років і відома містянам як Ватрушка. Хороша собачка приїхала на щорічну вакцинацію і має шанс знайти сім'ю.

Челсі

Челсі

Челсі

4-річна гавкуча та енергійна собачка. Підійде тим, хто любить активний відпочинок, адже завжди готова гуляти, тренуватися та розважатися. Непосидюча тваринка принесе власникам багато позитивних емоцій.

Маслинка

Маслинка

Маслинка

Цій собачці уже 7 років. Вона скромна і тиха. Приїздить на ЛКП "Лев" для щорічної вакцинації. Але і їй не завадить добра родина. Зазвичай гуляє в районі вулиці Лінкольна.

Нагадаємо, з усіма собачками можна познайомитися ближче на території ЛКП "Лев" на вулиці Промисловій, 56. Комунальне підприємство працює щоденно з 8:00 до 20:00. Контактний номер: 068-535-45-45. Більше про чотирилапих, які шукають добрих господарів ТУТ.

Усі фото надали 032.ua у ЛКП "Лев"

Читайте також: 8 поширених міфів про чіпування собак та як є насправді

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #тварини #ЛКП_Лев #благодійність #прихистіть #собака
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...